EXCLUSIV Explicaţiile lui Năstase după ce a rămas fără permis: „Cum să fac scandal? Am suflat în fiolă, de trei ori pentru că nu a funcţionat de la început”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a recunoscut că a fost prins sub influenţa alcoolului la volan dar spune că nu s-a certat cu agenţii de poliţie şi a semnat paşnic amenda pe care aceştia i-au dat-o.

Noaptea trecută, omul de afaceri a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră, care desfăşurau o acţiune de identificare a persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor halucinogene. Aflat la volanul BMW-ului personal, Ilie Năstase a fost pus să sufle în fiolă pentru ca poliţiştii să-i stabilească alcoolemia. „Am suflat în fiolă, de trei ori pentru că nu a funcţionat de la început", a spus Ilie Năstase. Fostul tenismen spune că nu a fost vorba de nicio altercaţie între el şi agenţii de poliţie. „Cum să fac scandal? Ne-a oprit poliţia pentru că a fost control", a spus vedeta.

Citeşte mai multe despre ce s-a întâmplat: EXCLUSIV Brigitte Sfăt dezvăluie unde a băut Ilie Năstase şi de ce şi-a ieşit din minţi când a fost oprit de poliţişti

Ilie Năstase a rămas fără permis după ce s-a urcat beat la volan. Vedeta a ţipat la poliţişti şi s-a certat cu un fotograf

SCANDALURILE LUI ILIE NĂSTASE: A avut 2.500 de femei, a fost acuzat de rasism și a făcut circ pe șosele

Ce alege Brigitte Sfăt dintre Ilie Năstase şi un Mercedes SLS: „Maşina visurilor mele”

Ilie Năstase: “La Timişoara dau cu aspiratorul prin casă, la Brigitte”

Iubita lui Ilie Năstase „suspină” după prima dragoste, afaceristul care a murit în patul ei şi a făcut-o bogată

EXCLUSIV Ilie Năstase a fost atras în afaceri cu vedeta Playboy, Brigitte Sfăt

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite