EXCLUSIV Brigitte Sfăt dezvăluie unde a băut Ilie Năstase şi de ce şi-a ieşit din minţi când a fost oprit de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubita milionarului Ilie Năstase a fost în maşină noaptea trecută, atunci când echipajul de poliţie de la Rutieră l-a tras pe dreapta pe fostul tenismen. Aceasta a povestit ce s-a întâmplat pe şoseaua Beijing din Capitală şi de ce Ilie Năstase s-a urcat băut la volan.

Fostul fotomodel, Brigitte Sfăt, a povestit că, în noaptea de joi spre vineri, ea cu Ilie Năstase au sărbătorit într-un club din Bucureşti şi fostul tenismen a băut şampanie. „Nu a consumat mult alcool. Am băut câteva cupe de şampanie pentru că am sărbătorit şi noi un an de relaţie. Am fost la un club pe marginea lacului Herăstrău şi am stat o oră şi jumătate, nu mai mult", a explicat timişoreanca.

Explicaţiile lui Năstase după ce a rămas fără permis: „Cum să fac scandal? Am suflat în fiolă, de trei ori pentru că nu a funcţionat de la început”

Ilie Năstase a rămas fără permis după ce s-a urcat beat la volan. Vedeta a ţipat la poliţişti şi s-a certat cu un fotograf

SCANDALURILE LUI ILIE NĂSTASE: A avut 2.500 de femei, a fost acuzat de rasism și a făcut circ pe șosele

La plecare, aceştia au fost opriţi de poliţiştii care efectuau un control. „Noi aşteptam să se facă procesul verbal când a venit un paparazzo, acelaşi care ne-a urmărit până acum, care ne-a intrat în casă, care a vrut să ne arunce de pe şosea. Acest paparazzo ne-a făcut poze în faţa casei şi ne-a urmărit toată ziua. Se afla şi acolo. A ştiut tot. Era acolo, noaptea şi ne-a filmat. Cu neruşinare s-a pus în mijlocul străzii, a venit până la geam, probabil pentru că ştia că Ilie reacţionează în astfel de situaţii. L-a provocat de mai multe ori", a povestit Brigitte.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ILIE NĂSTASE ŞI VEDETA PLAYBOY ÎN TIMIŞOARA

EXCLUSIV Ilie Năstase este într-un triunghi amoros periculos cu infractoarea Playboy Brigitte Sfăt şi soţul ei interlop

image

Tânăra spune că fotograful a fost foarte insistent. „L-a iritat pe Ilie atât de tare, încât a fugit după el când şi-a dat seama cine e şi atunci l-au ţinut poliţiştii pe Ilie", a mai spus fotomodelul. Aceasta a mai precizat că singurul proces verbal pe care partenerul său l-a semnat a fost cel în care se consemna că acesta a consumat băuturi alcolice. „Nu ştiam nimic de tulburarea liniştii", mai spune Brigitte.

EXCLUSIV: Ilie Năstase a intrat în mari încurcături cu lumea interlopă din Timişoara

image
image
image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO CU BRIGITTE SFĂT ŞI ILIE NĂSTASE

Alte detalii:

EXCLUSIV Cum a fost atras Ilie Năstase în divorţul urât dintre deţinuta Playboy Brigitte Sfăt şi interlopul Torj

Citeşte mai jos alte detalii interesante despre interlopii Ovidiu şi Lucian Torj, soţul şi cumnatul vedetei Playboy:

Consilierul interlop Lucian Torj colabora cu şefi din Poliţia Timişoara

Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Consilierul-interlop Lucian Torj vrea să fie liber pentru că nu are celulă ventilată

VIDEO: Emisiunea Acces Direct

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite