Iubita lui Ilie Năstase „suspină” după prima dragoste, afaceristul care a murit în patul ei şi a făcut-o bogată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt, actuala iubită a fostului tenisman Ilie Năstase, a postat pe pagina personală de Facebook mai multe imagini cu prima sa dragoste, afaceristul timişorean Octavian Sfăt, care a murit în urmă cu opt ani. Sfăt a fost găsit mort în casa în care locuia cu Brigitte. În afară de pozele de la nuntă, Brigitte Sfăt a postat şi poze din copilărie.

Partenera de viaţă a lui Nasty are un trecut foarte zbuciumat, rămânând văduvă la o vârstă fragedă, ulterior a ajuns la puşcărie, iar recent a divorţat de cel de-al doilea soţ, Ovidiu Torj. Cu toate acestea, Brigitte şi-a găsit alinarea în braţele lui Năstase, cu care, în doar câteva luni, a călătorit în mai multe vacanţe excentrice. Toate vacanţele au fost postate pe pagina de Facebook a Brigittei, care este activă în reţeaua de socializare. „Sora mea îmi administrează contul. Nu ştiu foarte bine ce e acolo. Se mai joacă şi fiul meu pe Facebook. Trebuie să mă mai uit şi eu să văd”, spunea Brigitte la vremea respectivă.

Poze de la nuntă



Printre multele albume pe care le are pe Facebook, Brigitte Sfăt are şi un album intitulat „my first love”. În acest album sunt imagini de la cununie, de la nunta celor doi, dar şi din perioada în care Brigitte era gravidă. „Cununia cu Tavi”, este intitulată una din imaginile cu Brigitte şi soţul său de la care a moştenit o adevărată avere. De asemenea, sunt postate imagini cu copilul celor doi imediat după naştere. Pentru a arăta că se ţine bine, Brigitte a pozat, după ce a născut, în costum de baie. Fotografiile sunt de asemenea pe Facebook.




Pe scenă de mică


Un alt album al iubitei lui Năstase este „primii paşi în carieră”. Brigitte a postat primele imagini pe care le-a realizat pentru revistele de specialitate. De asemenea, sunt decupate articolele din ziarele vremii, unde subiectul era Brigitte. Pe lângă asta, sunt şi imagini din copilăria Brigittei, care era o obişnuită a scenei.



image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite