Ilie Năstase: “La Timişoara dau cu aspiratorul prin casă, la Brigitte”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a oferit un amplu interviu în revista Unica, în care vorbeşte sincer despre relaţia cu timişoreanca Brigitte Sfăt.

“Nasty” a povestit că se simte confortabil în relaţia cu Brigitte Sfăt. Cei doi nu se plictisesc deloc, iar pentru condiment nu ezită să îşi arunce mici ironii. “Mă enervează că începem bine, ne trezim devreme şi apoi nu mai plecăm la timp. Mă enervează foarte mult că mergem prin magazine şi mă ţine după ea, să încerce una, alta”, a povestit Năstase.

La întrebarea cum începe o zi a lui Ilie Năstase, fostul tenismen a povestit că nu se fereşte de munca de acasă. “La Timişoara, fac curat prin casă, pe la Brigitte. Dau cu aspiratorul. Fac ce face ea. Dacă ea face micul dejun, eu fac patul sau invers. Ne trezim în funcţie de program, totul depinde de ce întâlniri are Brigitte sau dacă trebuie s-o ducă pe Sara (n.r. fiica de 3 ani din a doua căsătorie a Brigittei) la grădiniţă”, a spus Ilie Năstase.

Niciunul din cei doi nu se gândesc la un nou mariaj, după ce Năstase a fost de trei ori căsători, iar Brigitte de două. “Căsătoria nu are ce să aducă în plus între noi. N-ar schimba nici în bine, nici în rău”, a spus Ilie Năstase, pentru Unica.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite