EXCLUSIV Ilie Năstase a fost atras în afaceri cu vedeta Playboy, Brigitte Sfăt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase nu a putut să stea departe de afacerile iubitei sale, Brigitte Sfăt, şi a intrat împreună cu aceasta în afaceri. El este acum acţionar la un coafor din Timişoara.

Vezi galerie foto cu noul salon de înfrumuseţare inaugurat de Brigitte Sfăt

Fostul fotomodel Playboy, Brigitte Sfăt, l-a atras în afacerea sa pe iubitul ei, Ilie Năstrase. Sfăt a inaugurat un coafor în luna septembrie, în centrul Timişoarei. Brigitte s-a asociat cu avocata ei, care însă a preferat să îi cesioneze acţiunile şi să se retragă din afacere la două luni după deschiderea coaforului.



Vechea asociată i-a cesionat şase părţi sociale lui Brigitte Sfăt, care însă nu a rămas singură în afacere. Ilie Năstase a scos 10 lei din buzunar şi a cumpărat astfel 5% din afacerea iubitei sale, Brigitte rămânând totuşi administratoare firmei Fishville, sprijinită discret de iubitul ei.

Iubita lui Ilie Năstase „suspină” după prima dragoste, afaceristul care a murit în patul ei şi a făcut-o bogată



Brigitte a inaugurat salonul de înfrumuseţare în septembrie şi acolo lucrează un stilist din Sicilia, iar printre colaboratori se află make-up artistul bucureştean Dorina Ungureanu. Mobilierul din salon a fost comandat din Italia.

image
Brigitte şi Năstase


Galerie foto 3: Brigitte Sfăt aşteaptă decizia instanţei cu privire la divorţ şi custodie

image

În scurt timp, Brigitte va deschide şi un salon de tatuaje. Ea nu mai are alte afaceri în Timişoara, după ce restaurantul Maestro a fost închis până se găseşte cineva interesat de închiriere. Brigitte Sfăt se simte în largul ei în salonul de înfrumuseţare şi nu se gândeşte la alte afaceri.



De ce un salon de înfrumuseţare? Asta îmi place. Mă simt ca acasă aici. Trebuia să-l inaugurăm pe 3 iulie, dar a venit perioada concediilor şi am amânat până acum. Eu oricum îmi voi drămui timpul între familie, relaţie şi această afacere", a mai declarat Brigitte.

image

VEZI MAI JOS ALTE GALERII FOTO CU CEI DOI:

image
image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite