CRIME PERFECTE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de o săptămână, v-am prezentat cazuri învăluite în mister și care au pus la grea încercare experiența criminaliștilor din București, anchete care au rămas și acum cu autori necunoscuți.

-Misterul domnişoarei din tren care a dispărut fără urmă după ce a înjunghiat un student la Medicină. Este povestea lui Tawfik Mawery, un student yemenit în anul 5 la Facultatea de Medicină din Bucureşti, care a fost găsit mort, în garsoniera sa. Bărbatul avea un cuţit înfipt în gât.

-Cine l-a omorât pe afaceristul întors din Canada, care locuia în spatele Guvernului? Gheorghe Ionescu, un bişniţar întors de puţin timp din Canada, a fost găsit mort în locuinţa sa, la data de 7 martie 1995, într-o stare avansată de putrefacţie şi prezentând multiple semne de violenţă.

-Funcţionară de la Vamă, ucisă cu un os de vacă. Vezi portretul-robot al criminalului! Presupusul ucigaș: un obsedat sexual.

-Cine-a înjunghiat-o în inimă pe Lucica „franţuzoaica”, prostituata de lux de lângă Spitalul Colţea? Deşi cu câteva ore înainte se certase teribil cu doi interlopi bucureşteni, anchetatorii nu au reuşit, nici după 15 ani, să dezlege iţele încurcate ale acestui dosar.

-Reli, văduva nimfomană din Militari, strangulată cu firul de la veioză. Femeia întreţinea relaţii sexuale cu foarte mulţi bărbaţi, fără a cere bani, dar îi prefera pe cei „în uniformă“.

-Interlopii bucureşteni Puiu şi Pământ, împuşcaţi în ceafă şi aruncaţi la groapa de gunoi. Cei doi şi-au găsit sfârşitul din cauză că ar fi turnat la poliţie. Criminalii nu au fost găsiți.

-Misteriosul caz 3T: trei prostituate din Budapesta, hăcuite şi mâncate de şobolanii de pe malul Lacului Străuleşti. Două prostituate din Rusia şi una din Ucraina, care făceau parte din escorta unui mafiot rus stabilit in Budapesta, au fost omorâte în toamna lui ’94 şi abandonate pe malul lacului. Autorii nu au fost descoperiți.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite