CRIME PERFECTE Reli, văduva nimfomană din Militari, strangulată cu firul de la veioză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelia Popescu (38 de ani), zisă Reli, o văduvă din sectorul 6, a fost omorâtă cu un cuţit şi cu cablul de la veioză de un posibil amant de-al ei, în vara lui ’96. Femeia întreţinea relaţii sexuale cu foarte mulţi bărbaţi, fără a cere bani, dar îi prefera pe cei „în uniformă“. De aceea, era des vizitată de cadre din Ministerul Apărării şi Ministerul Internelor.

Citește și: Cine-a înjunghiat-o în inimă pe Lucica „franţuzoaica”, prostituata de lux de lângă Spitalul Colţea?

Aurelia Popescu, o funcţionară care lucra pentru Aeroportul Otopeni, a fost găsită moartă, fără haine pe ea, în seara zilei de 9 august 1996, în locuinţa sa de pe bulevardul Păcii, de către pompierii militari. Aceştia fuseseră chemaţi de vecini, care au sesizat că a luat foc locuinţa victimei.



Procurorii veniţi la faţa locului au constatat că femeia a fost strangulată cu un cablu electric de la o veioză şi prezenta arsuri la nivelul mâinilor şi pe spate. Din casă nu au fost răvăşite lucrurile, dar Aureliei îi lipseau bijuteriile personale (lănţişorul şi cruciuliţa).

image

Citeşte şi: CRIME PERFECTE Interlopii bucureşteni Puiu şi Pământ, împuşcaţi în ceafă şi aruncaţi la groapa de gunoi

Agăţa bărbaţi pe stradă cu care întreţinea relaţii sexuale

Cercul posibililor autori ai faptei a fost destul de larg întrucât femeia, care era văduvă de câteva luni, întreţinea relaţii sexuale cu foarte mulţi bărbaţi. Din această cauză, crima a rămas încă nerezolvată de comisarii de la Serviciul Omoruri.

Citeşte şi: CRIME PERFECTE Misteriosul caz 3T: trei prostituate din Budapesta, hăcuite şi mâncate de şobolanii de pe malul Lacului Străuleşti

Conform anchetatorilor, femeia era vizitată de mulţi amanţi, dar îi prefera pe „cei în uniformă“, cadre militare din M.Ap.N. sau M.A.I.. Motivul: aceştia prezentau mai multă încredere, după cum s-a confesat ea unei prietene.

Ea era, de obicei, destul de misterioasă în privinţa relaţiilor pe care le avea cu diferiţi bărbaţi, oferind foarte puţine detalii prietenelor sau colegelor de muncă. Acestea nu ştiau numele celor cu care umbla, ci doar funcţiile lor sau diverse alte amănunte generale, cum ar fi vârsta sau aspectul fizic.

Criminalul: director la o firmă din Bucureşti


De asemenea, astfel a fost şi făcut portretul posibilului criminal: el ar fi lucrat ca director la o firmă din Capitală şi avea între 40 şi 45 de ani.

Potrivit anchetatorilor, el i-ar fi propus şi un loc de muncă femeii la firma la care lucra. Din păcate, acesta nu a fost identificat nici până-n ziua de astăzi.

Înainte cu câteva luni să fie omorâtă, nimfomana ajunsese chiar să agaţe de pe marginea drumului şoferi care treceau prin cartier, pe care îi atrăgea în apartamentul de patru camere care aparţinea soţului decedat, zâmbindu-le frumos sau prin gesturi incitante.

Cu toate acestea, nici măcar vecinii nu au putut să le ofere mai multe informaţii oamenilor legii, întrucât femeia era foarte discretă. Aceştia susţin că Reli era o fire restrasă şi nu a creat niciun fel de probleme, niciodată. De altfel, ea nu a făcut niciodată scandal în bloc.

Crimă pasională, principala pistă

Anchetatorii nu au avut foarte multe piste viabile. La început ei au avut în vedere ipoteza conform căreia femeia ar fi avut HIV şi ar fi infesat pe unul dintre amanţii ei, motiv pentru care acesta s-ar fi răzbunat într-un mod atât de crunt.

„Exista această posibilitate întrucât ea întreţinea relaţii cu foarte mulţi bărbaţi, atât însuraţi cât şi burlaci. Aceasta a picat după ce i s-au făcut mai multe teste din care a rezultat că nu era bolnavă de HIV“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, unul dintre comisarii de la Serviciul Omoruri, care se ocupă acum de caz.



Astfel, anchetatorii au rămas la varianta unei crime pasionale. „Probabil că a fost un apropiat din cercul ei de amanţi. Acest lucru este relevat şi de faptul că femeia a fost găsită dezbrăcat şi nu îi lipseau lucruri din casă decât, cu excepţia unui lănţişor şi unei cruciuliţe“, a mai spus sursa citată.

image

De altfel, varianta unui jaf este exclusă după cum reiese din dosarul cu note de analiză întocmite de anchetatori, întrucât aceasta nu dispunea de sume mari şi avea un nivel de trai destul de modest.
 
Conform notelor de analiză ale anchetatorilor, necropsia făcută asupra victimei a demonstrat faptul că moartea acesteia a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne, urmare a secţionării arterei pulmonare şi a pachetului vascular nervos intercostal.

De asemenea, s-au evidenţiat trei plăgi penetrante în zona spatelui produse cu un obiect tăietor-înţepător având adâncimea de 10 centimetri şi lăţimea de 1,2 centimetri. Leziunile de strangulare au avut un rol concurator. 
 
Reli locuia singură în apartamentul de patru camere al fostului soţ iar în urma succesiunii, apartamentul urma să fie vândut iar banii rezultaţi din această tranzacţie să fie împărţiţi între moştenitori, lui Reli revenindu-i doar 25% din sumă.

Citeşte şi: CRIME PERFECTE Misterul domnişoarei din tren care a dispărut fără urmă după ce a înjunghiat un student la Medicină

image

CÂRCIUMI DE ALTĂDATĂ

image

Săptămâna trecută, „Adevărul de Seară“ v-a arătat cum petreceau bucureștenii și care erau cele mai cunoscute locuri unde se simțeau bine.

Clienţi la Capşa: Barbu, Muşatescu şi Preda. Câţi bani cerea Virgilică pentru o înjurătură!

Delicatese Florescu. Care era vinul preferat al lui Radu Beligan şi unde erau casele conspirative în Capitală

Cum petreceau  „singaporenii“ cu 5 lei pe zi în subsolul unei vechi bucătării din Piaţa Rosetti

Seducătoarele „metrese“ de la Sexy Club, primul bar de noapte din Capitală

Caru’ cu Bere. Cum era recunoscut la berărie ardeleanul Coşbuc de către compatrioţii săi

Unde se cânta „Cu un picior foarte uşor şi cu-o botină de cea mai fină”

Cui i-a aruncat Păstorel Teodoreanu o prăjitură în faţă şi ce politicieni plăteau să vadă striptis la Sexy Club

MARI SEISME

image

Acum două săptămâni, reporterii "Adevărul de Seară" v-au prezentat mărturii şi imagini impresionante de la cele mai devastatoare cutremure care au lovit România.

CUTREMURUL DIN '77 Cum a scăpat cu viaţă nepotul lui Ceauşescu din blocul în care a murit Toma Caragiu

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Supravieţuitoarea din blocul Scala: La cutremurul din ‘77 a căzut 10 etaje, în timp ce făcea duş!

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Sorin Crainic, supravieţuitorul cutremurului din '77 pentru care a plâns Elena Ceauşescu

POVEŞTI DE BUCUREŞTI Cum a scăpat cu viaţă nepotul lui Ceauşescu din blocul în care a murit Toma Caragiu

Mari seisme: De ce este Bucureştiul oraşul cel mai afectat de cutremure?

Cutremurele care au lovit România

Gheorghe Mărmureanu: "România, la fel de vulnerabilă ca în 1977!"

Imagini incredibile din Bucureştiul devastat de cutremurul din 1977

MARI DEZASTRE

image

În urmă cu trei săptămâni, reporterii "Adevărul de Seară" v-au prezentat mărturii şi imagini impresionante din istoria Bucureştiului, una dintre cele mai încercate Capitale din Europa lovite în trecut de inundaţii, incendii, cutremure, epidemii, războaie.

Luni, pe bucuresti.adevarul.ro, ați putut vedea fotografii publicate în premieră cu Bucureştiul acoperit de troiene de 5 metri în iarna lui '54.

Marți, reporterii "Adevărul de Seară" v-au prezentat imagini șocante și ce distrugeri au provocat bombardamentele din '44 asupra Capitalei.

Miercuri, ați putut citi cum a izbucnit cel mai mare incendiu care a distrus peste 2000 de case din Bucureşti .

Joi, v-am prezentat cum a fost ultima mare revărsare a Dâmboviţei: Bucureştiul, acoperit cu apă de trei metri!

Vinerii, aţi aflat cum ciuma lui Caragea "secera" 300 de bucureşteni pe zi

Sâmbătă, v-am povestit despre pǎţaniile boierului Perticari, primul bucureştean pedepsit pentru spiritism

Duminică, v-am descris cum erau pedepsiți în trecut cei care au bârfit şi au minţit

ISTORII DE AMOR

image

În urmă cu o lună, aţi putut citi pe bucuresti.adevarul.ro cele mai savuroase ISTORII DE AMOR din „Micul Paris”.

Luni, reporterii „Adevărul de Seară” v-au prezentat cea mai frumoasă poveste de dragoste din literatura romană.

Marţi, peste 13.000 de cititori au citit pe bucuresti.adevarul.ro despre amantele regilor României.

Miercuri au fost prezentate bordelurile din Bucureştiul interbelic.

Joi aţi putut afla povestea Miţei Biciclista, cea mai celebră damă de consumaţie a Bucureştiului.

Vineri aţi putut citi despre viaţa sentimentală tumultoasă a crailor de altădată.

Sâmbătă, reporterii „Adevărul de Seară” v-au prezentat povestea de dragoste dintre compozitorul George Enescu şi soţia sa, Maria, care şi-a turnat acid pe faţă de dorul lui şi al lui Nae Ionescu.

Duminică, cititorii care au intrat pe bucuresti.adevarul.ro au putut afla câteva dintre cele mai spectaculoase cazuri de sinucideri din dragoste, din rândul scriitorilor români.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite