Bacău: Sechelariu audiat în dosarul ”Șpagă la Transport Public”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul în care fostul edil este învinuit de cumpărare de influență s-a ținut cu ușile închise. Omul de afaceri n-a stat în fața instanței mai mult de o oră, iar următorul termen va avea loc pe 16 noiembrie.

CITEȘTE ȘI

Bacău: Stavarache îi smulge terenul lui Sechelariu

Tribunalul Bacău a decis că terenul lui Dumitru Sechelariu revine Primăriei Bacău

Sechelariu a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influență

Dumitru Sechelariu, internat după ce a fost reţinut de DNA

Dumitru Sechelariu, fostul primar al municipiului, a fost chemat ieri, ora 13.00 în fața judecătorilor Tribunalului Bacău pentru a fi audiat într-un nou termen al procesului "Șpagă la Transport Public".

El este învinuit că ar fi încercat în luna februarie 2010 să influențeze instanța Curții de Apel Bacău să dea o sentință favorabilă firmei SC Transport Public SA, aflată în litigiu cu Primăria.

În același dosar mai este judecat și Iuliean Șutu, fostul director al societății de transport, acuzat de procurori ca fiind intermediarul dintre  Sechelariu și judecătorii Curții de  Apel.

"Am dat ieri o declarație. Trebuia să fiu și eu chemat în proces, ca să mă mai terfelească puțin. Am spus că nu am nicio legătură cu ce s-a întâmplat în luna februarie. Dacă se va considera că trebuie să mai dau și alte declarații, am să mă prezint ", a afirmat Dumitru Sechelariu.

 Următorul termen stabilit de instanță va avea loc pe 16 noiembrie 2010.

CIFRĂ- 77.400 de lei-Aceasta este suma care urma să ajungă la judecătorii Curții de Apel pentru a da o sentință favorabilă 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite