Bacău: Acuzații de luare și dare de mită de la “Saligny”, cercetați în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert David, directorul Liceului "Anghel Saligny", Roxana David, soția sa, Aura Alexandroaie, secretara școlii, alături de alți trei profesori și 18 elevi, acuzați de luare și dare de mită, vor fi cercetați în libertate.

MAI CITIȚI: Acuzații de șpagă la Colegiul "Anghel Saligny"

Tribunalul a decis arestarea persoanelor învinuite că au luat mită la Bacalureat

Bacalaureat cu mascaţi şi şpagă de 150.000 de lei

Mascații le-au pus ”bețe-n roate” ziariștilor din curtea DNA

2.000 de lei, şpaga pentru comisia de la Bac.Mascații au ținut 300 de elevi captivi în școala de la Podu Turcului timp de trei ore

Așa au decis ieri, aproape de miezul nopții, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. "Ancheta continuă, chiar dacă ei sunt acum liberi să plece acasă. Avem mai multe probe pe care trebuie să le cercetăm", a declarat Daniel Apetroaie, procurorul de caz.

La finalizarea audierilor din noaptea trecută, directorul David a afirmat că indiferent dacă va fi găsit sau nu vinovat își va da demisia din funcție. "Las ca anchetatorii să cerceteze probele și să decidă dacă suntem sau nu vinovați. Nu vreau să comentez mai mult! Oricum, îmi voi da demisia din funcția de director pentru simplul motiv că sunt astfel de suspiciuni asupra mea și a soției mele", a afirmat Robert David.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite