Din data de 23 martie punctul zero al oraşului se mută la noul mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii lucrează în aceste zile la trotuarul din faţa centrului comercial
Muncitorii lucrează în aceste zile la trotuarul din faţa centrului comercial

Arădenii aşteaptă cu nerăbdare marea deschidere care va avea loc peste 14 zile. Managerii Atrium Center spun că acesta este mai mic decât mall-ul din Timişoara, dar e mult mai mare decât oricare centru comercial din Arad.

Arădenii aşteaptă cu nerăbdare marea deschidere de pe 23 martie 2010, când vor avea în sfârşit un loc unde să-şi cheltuie banii, să-şi petreacă timpul liber sau chiar să se plimbe.

Au mai rămas 14 zile până la marea deschidere a mall-ului Atrium Center

Sute de muncitori lucrează încă de la primele ore ale dimineţii la ultimele finisări exterioare. Munca lor se întinde până aproape de miezul nopţii, pentru ca pe 23 martie totul să fie pregătit ca la carte. Potrivit managerilor mall-ului, la marea deschidere arădenii vor avea parte de o serie de surprize şi premii în produse şi bani. „Le-am pregătit arădenilor şi tuturor celor care vor fi alături de noi la marea deschidere o multitudine de premii şi surprize pe care însă nu putem să le dezvăluim. E cert însă că noul mall Atrium va fi atracţia numărul unu din oraş”, a declarat Adina Călinescu, country manager.

Mall-ul Atrium Center le va aduce arădenilor mai mult shopping şi distracţie

Competiţie cu Timişoara
Conducerea mall-ului a declarat că Atrium Center este mult mai mic decât mall-ul Iulius din Timişoara, însă, e cel mai mare centru comercial din Arad şi va avea o imensă parcare supraetajată cu aproape 1.100 de locuri. În prima zi va concerta trupa Holograf, iar spectatorii vor primi bonuri valorice cu care îşi vor putea cumpăra diverse lucruri. „Abia aştept să se deschidă căci o să avem în sfârşit ce să facem în fiecare weekend”, a spus Casiana Petrica, din Arad.

Vezi care sunt criteriile de selecție și cum te poți angaja în viitorul Mall al Aradului

Cinema City va funcţiona abia din vară
Chiar dacă Cinema City va fi unul dintre atracţiile cele mai importante ale centrului comercial, acesta nu va funcţiona decât din vara anului 2010. Acest lucru se datorează faptului că interiorul mall-ului nu este încă finalizat în întregime. Cinema City va avea zece săli şi va permite inclusiv proiecţia filmelor 3D. „Va fi mai mare decât cel din Timişoara”, a declarat Adina Călinescu, country manager.

Arădenii vor avea mii de locuri de muncă la noul mall care se va deschide pe 23 martie

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite