Vezi care sunt criteriile de selecție și cum te poți angaja în viitorul Mall al Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posturile puse la dispoziția arădenilor de către conducerea noului mall Atrium Center sunt în mare parte pentru domeniile vânzări-marketing. 

Adina Călinescu, country manager-ul mall-ului a declarat că din cele 1.250 de joburi, multe dintre ele sunt și specializate, în funcție de profilele de activitate ale chiriașilor care vor deschide magazine în Atrium.

Potențialii candidați pot trimite CV-urile fie prin email la adresa romania@atriumcenters.com, fie să le depună direct la personalul de pază situat la intrarea din Aurel Vlaicu a mall-ului.

“Chiriașii Atrium vor selecta din CV-urile colectate și vor iniția interviuri în vederea selecției de personal”, a declarat Adina Călinescu, managerul centrului comercial. În funcție de profilul de activitate al fiecărui potențial angajat, chiriașii Atrium își vor seta criteriile profesionale adecvate domeniului pe care îl au și vor programa interviuri.

“De asemenea, persoanele încadrate vor beneficia de instruiri gratuite din partea angajatorilor”, a adăugat Adina Călinescu.

CITEȘTE ȘI:

Arădenii vor avea mii de locuri de muncă la noul mall care se va deschide pe 23 martie

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite