Au mai rămas 14 zile până la marea deschidere a mall-ului Atrium Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii așteaptă cu nerăbdare marea deschidere de pe 23 martie 2010, când vor avea în sfârșit un loc unde să-și cheltuie banii, să-și petreacă timpul liber sau chiar să se plimbe.

Sute de muncitori lucrează încă de la primele ore ale dimineții la ultimele finisări exterioare. Munca lor se întinde până aproape de miezul nopții, pentru ca pe 23 martie totul să fie pregătit ca la carte.

Mall-ul Atrium Center le va aduce arădenilor mai mult shopping şi distracţie

Potrivit managerilor mall-ului, la marea deschidere arădenii vor avea parte de o serie de surprize și premii în produse și bani. Printre magazinele care se vor deschide în mall și care de altfel au anunțat că vor angaja personal și după data de 23 martie se numără: Adidas, Altex, Orsay, Kenvelo, Altex, Billa, New Yorker, Jolidon, Levis, Ginette plus zece săli de cinema.

Vezi care sunt criteriile de selecție și cum te poți angaja în viitorul Mall al Aradului

“Le-am pregătit arădenilor și tuturor celor care vor fi alături de noi la marea deschidere o multitudine de premii și surprize pe care însă nu putem să le dezvăluim. E cert însă că noul mall-ul Atrium va fi atracția numărul unu din oraș”, a declarat Adina Călinescu, country manager.

Arădenii vor avea mii de locuri de muncă la noul mall care se va deschide pe 23 martie

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite