Arădenii vor avea mii de locuri de muncă la noul mall care se va deschide pe 23 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atrium Center se inaugurează oficial pe 23 martie 2010 şi va găzdui peste 100 de magazine
Atrium Center se inaugurează oficial pe 23 martie 2010 şi va găzdui peste 100 de magazine

Investiţia de aproximativ 70 de milioane de euro se apropie de sfârşit şi le va oferi arădenilor sute de magazine şi zeci de restaurante. Peste o lună se va inaugura cea mai mare clădire din Arad.

Centrul comercial Atrium se construieşte cu o investiţie de aproximativ 70 de milioane de euro şi le va oferi arădenilor 1.250 de locuri de muncă. În această dimineaţă, zeci de muncitori lucrau cu spor pentru ca termenul de inaugurare să nu fie întârziat.

„Mall-ul se va inaugura pe 23 martie 2010. Lucrările au început în urmă cu exact un an şi patru luni şi iată că astăzi nu mai avem de făcut decât ultimele retuşuri la finisările interioare şi exterioare”, a declarat, în această dimineaţă, pentru Adevărul de Seară Arad, Adina Călinescu, manager Atrium Center Arad.

Sute de magazine şi zeci de restaurante


Managerii mall-ului au anunţat că investiţia se va resimţi din plin, deoarece arădenii se vor putea bucura de 110 magazine, zece restaurante şi fast-fooduri, opt cafenele, zece săli de cinema, bowling şi locuri de joacă. Toate acestea vor fi plasate pe trei etaje. Adina Călinescu a mai anunţat că mall-ul va avea şi cinci etaje destinate parcărilor. Cele 1.250 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia arădenilor atât de conducerea Atrium Center, cât şi de firmele care îşi vor desfăşura activitatea în cadrul mall-ului.

Începând de la lucrători comerciali, şefi de magazin, casieri, administratori şi până la directori de departamente, toate joburile pot fi ocupate în această perioadă, în urma unor interviuri de selecţie. „Căutăm personal pentru toate departamentele mall-ului.

De asemenea, firmele care urmează să se deschidă în Atrium Center şi-au postat de aproximativ o lună de zile posturile de care au nevoie. În ceea ce ne priveşte, selecţia personalului nu va fi una foarte riguroasă. Avem nevoie şi de persoane cu studii medii, aşa că cei care se află în această situaţie nu trebuie să-şi facă griji”, a adăugat Adina Călinescu, managerul mall-ului.

„Am așteptat de mult deschiderea acestui mall ca să-mi găsesc un loc de muncă“.
Gheorghe Scrob, şomer

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite