Mall-ul Atrium Center le va aduce arădenilor mai mult shopping şi distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii lucrează de zor la ultimele finisări a zonei pietonale de lângă Atrium Center
Muncitorii lucrează de zor la ultimele finisări a zonei pietonale de lângă Atrium Center

Reprezentanţii Atrium Center speră să atragă, în marele centru comercial, 10.000 de vizitatori în fiecare zi. Arădenii spun că odată cu noul mall vor avea de două ori mai mult shopping şi de două ori mai multă distracţie în fiecare weekend.

Mult aşteptatul mall Atrium Center se va deschide pe data de 23 martie. Sute de muncitori lucrează încă la ultimele finisări, iar arădenii aşteaptă cu nerăbdare marea deschidere.

Vezi care sunt criteriile de selecție și cum te poți angaja în viitorul Mall al Aradului

„Obişnuiam să merg la Cinema City la mall-ul din Timişoara aproape la fiecare sfârşit de săptămână. De luna aceasta situaţia se va schimba pentru că vom avea noi oportunităţi de petrecere a timpului liber. Avem zeci de magazine de unde ne putem face cumpărăturile, cafenele, săli de cinema, restaurante, tot ce ne dorim”, a spus arădeanca Ionela Şiclovan.

Un nou stil de viaţă

Specialiştii sunt de părere că deschiderea unui astfel de centru comercial va reuşi să schimbe stilul de viaţă al arădenilor, fie ei cumpărători, proprietari de magazine sau agenţi economici.

„Dacă până acum locul de întâlnire era centrul oraşului, acum fiecare se va îndrepta spre mall. Cartiere întregi vor cunoaşte o dezvoltare nouă, iar efectul se va resimţi asupra spaţiilor comerciale mai mici. Centrul comercial nu va reprezenta doar locul de unde adolescenţii îşi vor cumpăra haine, ci şi locul de promenadă pentru arădenii trecuţi de prima tinereţe”, a declarat Adina Călinescu, country manager Atrium şi sociolog de profesie.

Arădenii vor avea mii de locuri de muncă la noul mall care se va deschide pe 23 martie

Printre magazinele care şi-au închiriat spaţii în Atrium Center se numără New Yorker, Sephora, Leonardo, House of Art, Orsay, Levi’s, Jolidon, Adidas. Numărul total de locuri de muncă puse la dispoziţia arădenilor a depăşit 1.000, lucru care va stimula creşterea economică a oraşului.


„Va creşte cererea şi oferta, iar municipalitatea va avea numai de câştigat. Cel mai important cred că e faptul că se vor crea noi locuri de muncă, iar oraşul se va dezvolta pe toate planurile”, a explicat Răzvan Popa, director tehnic la Primăria Arad.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite