UPDATE Mama lui Cosmin, băiatul care s-a împușcat în cap, nu mai vrea să trăiască fără fiul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama băiatului care azi noapte și-a tras un glonț în cap, cu arma de vânătoare a tatălui său, spune că nu mai vrea să trăiască nici ea, pentru că viața fără fiul ei nu mai are sens.

Copleșiți de durere, ambii părinți a lui Cosmin nu mai au lacrimi de când au aflat de gestul extrem al fiului lor. “Probabil ne aşteaptă aceeaşi soartă pentru că nu mai avem de ce să trăim fără Cosmin”, a delarat sufocată de lacrimi mama tânărului.

Aceasta mai spune că din clipa în care a aflat că băiatul ei a căzut examenul, nu a făcut altceva decât să-l consoleze și să-l încurajeze că la următoarea sesiune va fi cu siguranță mai bine.

“Nu i-am reproșat nimic, ba dimpotrivă, i-am spus să nu-și facă probleme pentru că sunt mulți elevi în situația lui, iar un examen nu înseamnă un capăt de lume”, a mărturisit mama adolescentului.

Ieri la ora 15.00 i-a auzit ultima oară vocea

Cosmin locuia cu mama lui în cartierul Aurel Vlaicu din Arad. Ieri, tânărul a decis să plece câteva zile în vacanță, la casa tatălui său din localitatea Căprioara. Pe drum, Cosmin și-a sunat mama și i-a spus să stea liniștită că îi va maid a un telefon în momentul în care ajunge.

“În jurul orei 15.00 am vb ultima oară cu el la telefon. Nu mi s-a părut să mai fie trist. Mi-a spus că mă sună când ajunge, dar nu a mai sunat. Nu mi-am făcut griji pentru că am știut că e la tatăl lui și nu are ce să pățească. Iar câteva ore mai târziu, să aflu că a murit”, a adăugat mama, copleșită de durere.

S-a plâns la prieteni că a căzut bacul

Vecinii din localitatea Căprioara spun că adolescentul s-a întâlnit, imediat după ce a ajuns în sat, cu alți prieteni de acolo, de vârsta lui, și le-a mărturisit că a căzut examenul de bacalaureat și este foarte dezamăgit.

“Am înțeles de la câțiva prieteni de-a lui de aici, că s-a plâns la ei că el este prostul proștilor și și-a făcut de râs familia și prietenii pentru că nu a reușit să ia o notă de trecere la examen”, au declarat vecinii din localitatea Căprioara.

Primele imagini din casa unde s-a împușcat în cap elevul deprimat că a picat la Bac VIDEO

Alți 16 colegi de clasă a lui Cosmin, băiatul care s-a împușcat în cap, au căzut examenul de bacalaureat

UPDATE Tânărul de 19 ani a promis dirigintei sale, înainte să plece în vacanță, că va învăța mai mult pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite