Primele imagini din casa unde s-a împușcat în cap elevul deprimat că a picat la Bac VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul tragediei, Cosmin Oneșan se afla în vacanță, la casa tatălui său din localitatea Căprioara. În primă fază, cunoscuții și rudele tânărului au crezut că acesta a plecat în vacanță pentru a avea timp să mai repete la materia care i-a adus nota 2.95.

Vacanța însă s-a dovedit a fi escapada spre moarte a lui Cosmin, care a decis la scurt timp după ce a ajuns la casa tatălui său, să își pună capăt zilelor. Adolescentul a observat unde tatăl lui a așezat armele de vânătoare, iar noaptea trecută, profitând de ocazie că a rămas singur, a pus mâna pe o armă și s-a împușcat în cap. Tatăl lui a fost cel care l-a găsit, într-o baltă de sânge. Șocat, și bărbatul a avut de gând să se omoare.


image

Alți 16 colegi de clasă a lui Cosmin, băiatul care s-a împușcat în cap, au căzut examenul de bacalaureat

La scurt timp, în casa unde a avut loc tragedia a ajuns și o echipă de procurori și criminaliști. Aceștia au luat probe de peste tot și au adunat toate dovezile posibile pentru a desluși misterul care l-a adus pe Cosmin în pragul disperării. Ei au fost cei care l-au găsit pe tată lângă cadavrul fiului.


image

UPDATE Tânărul de 19 ani a promis dirigintei sale, înainte să plece în vacanță, că va învăța mai mult pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Trupul neînsuflețit al lui Cosmin zăcea întins, plin de sânge, după masa din camera lui. Lângă cadavru, criminaliștii au găsit arma de vânătoare a tatălui cu care cel mai sigur tânărul a hotărât să înceheie socotelile cu viața. Surprinzător, polițiștii au căutat un bilet de adio, dar nu au găsit nimic. 

Vecinii au fost cei care l-au împiedicat pe tatăl lui Cosmin să-și pună și el capăt zilelor.

Fostele eleve „de aur” ale judeţului Hunedoara sunt acum studente în Londra şi Berlin

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite