Dosarul crimei de acum şase ani, când fiul judecătorului Ioan Trifa a fost ucis cu sânge rece, este analizat de procurorii sibieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inculpaţii în cazul Trifa, judecaţi la Sibiu
Inculpaţii în cazul Trifa, judecaţi la Sibiu

Astăzi se reia procesul în care Florin Moldovan şi Ovidiu Răchită sunt acuzaţi de omor. Cazul Traian Trifa, fiul judecătorului Ioan Trifa, a fost mutat la Sibiu de câteva luni.

Arad: Cazul crimei lui Traian Trifa, fiul de judecător ucis acum cinci ani, îi sperie pe arădeni

Martori secreţi şi mărturii şocante, de aşa ceva au parte magistraţii Judecătoriei din Sibiu, acolo unde astăzi va avea loc o nouă rundă de audieri în cazul crimei de acum şase ani, când fiul judecătorului Ioan Trifa, de numai 20 de ani, a fost ucis cu sălbăticie.

Suspecții în cazul crimei fiului judecătorului Ioan Trifa au fost trimiși în judecată

Principalii suspecţi sunt Florin Moldovan şi Ovidiu Răchită care continuă să nege faptul că l-au cunoscut pe tânăr şi speră în continuare să fie puşi în libertate.

Descoperirea macabră de acum sase ani a ridicat două ipoteze: sinucidere sau omor

Potrivit magistraţilor sibieni, astăzi vor fi aduşi în sala de judecată un număr de peste zece martori. Mulţi dintre ei au primit mandate de aducere la proces pentru că au refuzat să se prezinte la ultimele înfăţişări. Printre martorii audiaţi azi, va fi şi un poliţist care a anchetat la acea vreme cazul, familia victimei Traian Trifa şi alţi prieteni a tânărului găsit mort în urmă cu şase ani de zile.

Suspecţii de omor în cazul fiului de judecător sunt monitorizaţi de la etaj

În noaptea de 21 spre 22 mai 2004, Traian Trifa, în vârstă de 20 de ani, fiul judecătorului Ioan Trifa, a fost găsit mort pe malul Mureşului, în zona Ştrandului Neptun.

Suspecții crimei din 2004, cunoscuți în mediul interlop

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit de un cioban care a ieşit în acea dimineaţă cu animalale la păscut. Cazul a stârnit încă de atunci numeroase suspiciuni. După cinci ani de la cumplita crimă, au apărut şi principalii suspecţi: Florin Moldovan şi Ovidiu Răchită.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite