Suspecţii de omor în cazul fiului de judecător sunt monitorizaţi de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii de omor aşteaptă înfăţişarea din 9 martie 2010
Suspecţii de omor aşteaptă înfăţişarea din 9 martie 2010

În dosarul uciderii fiului de judecător Traian Trifa, inculpaţii acuzaţi de omor au depus declaraţii unul împotriva celuilalt.

Mai mulți martori anonimi declară că inculpații Ovidiu Răchită și Florin Moldovan sunt cei care l-au ucis cu sânge rece pe tânărul de 20 de ani.

Citeşte şi:

Suspecții crimei din 2004, cunoscuți în mediul interlop

Filmul uciderii unui fiu de judecător de către interlopi



Rechizitoriul întocmit de procurorii bucureşteni în cazul uciderii fiului judecătorului Ioan Trifa are doar declaraţii de la martori cu identitate protejată. Unul dintre ei a fost audiat la începutul lunii septembrie 2005, la aproape un an de la cumplita crimă.

Potrivit procurorilor, martorul locuiește în blocul 33, iar fereastra de la bucătăria acestuia are acces spre zona unde a fost găsit abandonat autoturismul condus de Traian Trifa. „În cursul anului 2004, nu îmi amintesc exact luna, în orice caz era primăvară, după ora 02.00 noaptea, m-am trezit și am văzut pe ferestrele de la bucătărie și sufragerie, un autoturism cu farurile aprinse, de unde se auzea muzică și mai multe voci de bărbați”, declară martorul cu identitate protejată. Tot acesta a mai spus că a observat cum doi, trei bărbați, au încercat să scoată pe cineva din autoturismul care avea farurile pornite.

Florin Moldovan: "Am fost amenințat să-mi retrag plângerea


Maşina lui Trifa a fost abandonat
Alți doi martori declară în rechizitoriu că au observat mașina lui Traian Trifa, în spatele magazinului Billa. Unul dintre ei s-a apropiat de autoturism și a observat că avea geamul din stânga față deschis complet, parbrizul fisurat și cheile în contact. Acesta a fost cel care a anunțat poliția. Abia a doua zi, un văcar a găsit trupul tânărului Trifa abandonat pe Malul Mureșului. Martorul care declară că i-a auzit pe cei doi inculpați, noaptea, cum s-au lăudat că i-au aplicat o lecție lui Trifa pentru că era obraznic și a cochetat cu iubitele lor, mai spune că în dimineața crimei i-a însoțit pe cei doi inculpați pe traseul pe care l-au parcurs şi pe care l-au agresat pe băiat.

Ucigaşul lui Trifa junior, victimă a „Împăratului

După ce i s-a adus la cunoștință faptul că s-a pus în mișcare acțiunea penală împotriva sa, inculpatul Florin Moldovan a recunoscut că a știut despre faptul că Ovidiu Răchită este autorul infracțiunii de omor. „Ovidiu mi-a relatat că după ce Traian a ieșit din club, l-a urmărit iar undeva pe faleza Mureșului i-a blocat mașina și l-a obligat să coboare. Răchită l-a întrebat ce relații are cu viitoarea lui nevastă, dar Trifa nu a recunoscut nimic. În acel moment, Răchită l-a lovit cu pumnii, picioarele și ulterior cu o crosă”, declară Florin Moldovan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite