Suspecții în cazul crimei fiului judecătorului Ioan Trifa au fost trimiși în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică i-au trimis în judecată pe principalii suspecți din cazul crimei de acum șase ani, a fiului judecătorului Ioan Trifa. Inculpații Ovidiu Răchită și Florin Dumitru Moldovan au fostr trimiși în judecată în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și deosebit de grav și lipsire de libertate în mod ilegal.

Incidentul din luna mai 2004, când Traian Trifa, fiul judecătorului Ioan Trifa a fost găsit mort pe malul Mureșului a ridicat zeci de semne de întrebare și tot atât de multe ipoteze. Actele medico-legale efectuate la acea vreme au stabilit că moartea victimei a fost una violentă și s-a datorat șocului traumatic, consecință a unui politraumatism.

Potrivit anchetatorilor, inculpații Ovidiu Răchită și Florin Dumitru Moldovan, i-au aplicat lui Traian Trifa, în mod repetat, multiple lovituri cu diverse corpuri dure în zone vitale organismului.

Ulterior, cei doi inculpaţi au abandonat victima aflată în stare de agonie, într-o zonă pustie pe malul stâng al Mureşului, în apropierea ştrandului Neptun din Arad, unde la scurt timp aceasta a decedat.

Dosarul celor doi suspecți a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite