Descoperirea macabră de acum sase ani a ridicat două ipoteze: sinucidere sau omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii descriu cu lux de amănunte cum a fost găsit cadavrul fiului judecătorului Ioan Trifa pe malul Mureșului

Suspecţii de omor în cazul fiului de judecător sunt monitorizaţi de la etaj

După aproape șase ani de la cumplita crimă, procurorii de caz descriu cu lux de amănunte în ce stare a fost găsit Traian Trifa, fiul fostului președinte al Secției Civile din cadrul Tribunalului Arad. Rechizitoriul descrie că în noaptea de 21 spre 22 mai 2004, la puțin timp după ora 2.00, Traian Trifa a fost victima unei agresiuni.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO- Declarațiile „intime” din familia lui Falcă au pus lacătul pe sala ședinței de judecată

Florin Moldovan: "Am fost amenințat să-mi retrag plângerea"

De asemenea, maşina s-a a fost vandalizată şi, potrivit anchetatorilor, parbrizul din dreptul şoferului a fost lovit cu un corp dur, posibil crosă de golf. După atacul asupra maşinii, băiatul a fost scos de pe locul şoferului şi lovit cu pumnii, cu picioarele şi cu o crosă de golf.

Abandonat pe mal

Trupul tânărului a fost găsit abia a doua zi, în spatele unităţii militare din Arad, la aproximativ 1.000 de metri de ştrandul „Neptun”. Procurorii descriu în rechizitoriu că pe o rază de trei metri în jurul corpului iarba era călcată. Băiatul se afla pe o parte şi era îmbrăcat cu o bluză de culoare neagră, cu o pereche de pantaloni tip blue jeans de culoare albastru închis. „Piciorul drept era încălţat cu un pantof de culoare neagră, fără şiret, iar piciorul stâng era desculţ, pantoful fiind la un metru distanţă.

Suspecții crimei din 2004, cunoscuți în mediul interlop

Indicii de crimă folosite la sinucidere

„Cadavrul avea pe mana stângă un ceas marca „Cassio”, indicând data de 23 mai 2004, funcţional”, descriu procurorii care au anchetat cazul acum șase ani. Cu toate că aceste descrieri pot fi concretizate într-o crimă, procurorii de atunci au relatat în primă fază că Traian Trifa s-a sinucis. În buzunarul pantalonilor a fost identificat și un telefon mobil marca „Sony Ericsson”, cu o cartelă în el.

Pedeapsă capitală provocată de iubita unui interlop

Telefonul victimei era însă închis, iar la deschiderea carcasei, anchetatorii au observat că acumulatorul telefonului era întors. „În buzunarul drept din spate al pantalonilor a fost găsit un portofel de culoare neagră, din piele, care conţinea un permis de conducere, o legitimaţie de acces pe ştrandul „Neptun”, un carnet de student la Universitatea Vasile Goldiş, o carte de identitate, toate pe numele Traian Trifa”, se mai arată în rechizitoriu.

Filmul uciderii unui fiu de judecător de către interlopi

Citat: “După autopsie, a rezultat că victima prezenta disjuncţie de bazin, ruptură rinichi drept, hematom renal stâng, ruptură plămân drept, ruptură coaste”, spun anchetatorii în rechizitoriu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite