Doru Pârv îşi dorea foarte mult să-şi întemeieze o familie cu o italiancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii clarvăzătorului arădean care l-au cunsocut pe acesta de mic sunt uimiţi de faptul că Doru Pârv este implicat în scandalul cu primarul comunei arădene, Ion Florin Moţ.

Clarvăzătorul arădean cu acte în regulă locuieşte cu bunica sa

Mama lui Doru Pârv: "Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii. I-a întins o capcană fiului meu"

Un lucru e cert în ochii mamei sale: Doru îşi doreşte să-şi întemeieze o familie.

„Doru nu este căsătorit. E doar cununat civil cu o italiancă, însă ea nu vrea să se mute in Arad, iar Doru de asemenea nu îşi doreşte să se stabilească în Italia, mai ales că aioci lucrează şi aici e familia lui. Ştiu că şi-ar dori un copil, asta mi-a spus de multe ori,  dar nu e dispus să se mute cu totul în Italia. De aceea momentan păstrează relaţia la distanţă”, mărturiseşte mama clarvăzătorului, Florica Pârv.  

Vecinii acestuia susţin că era un băiat foarte de treabă şi nu i-a supărat niciodată cu nimic. “Eu am stat de multe ori de vorbă cu el. Şi mi-a spus nişte lucruri pe care nu le ştie oricine. Nu degeaba a făcut cursuri în Italia şi în Tibet”, a spus Mărioara Culce, una dintre vecinele familiei Pârv.

Alţi vecini, care au preferat să-şi păstreze anonimatul povestesc că Doru nu ar fi fost tocmai un copil model, ba din contră.

„Nu vreau să intru în amănunte în ceea ce-l priveşte pe acesta, dar se zvoneşte că şi-ar fi urmat „cursurile” după gratii”, spune un vecin de pe strada Buciumului, acolo unde Doru locuieşte cu bunica sa.

Localnicii despre primarul din Zărand care îl acuză pe Doru Pârvu de şantaj: "E un primar ce nu prea are frică de lege"

Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Sora Paraschiva vorbeşte despre puterile clarvăzătorului Doru Pârv

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite