Mama lui Doru Pârv: "Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii. I-a întins o capcană fiului meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florica Pârv, mama clarvăzătorului Doru Pârv povesteşte că a aflat abia ieri dimineață, de la televizor că fiul ei cel mic a fost reținut de către procurorii DNA București.

Reporter de-al lui Diaconescu prins în flagrant în timp ce şantaja un primar sibian

image

Femeia spune că fiul ei nu obișnuia să-i povestească cu lux de amănunte probleme prin care trecea, iar ea nu insista, deși între ei există o legătură foarte strânsă.

“Duminică a venit la noi, în Arad pentru că tatăl lui este în spital la Timișoara, a suferit o operație destul de grea. Trebuia să mergem să vorbim cu medicul, însă luni seara m-a sunat să stau liniștită, să nu mă sperii și să nu mă uit prea mult la televizor, căci el trebuie să plece până la București”, a povestit mama clarvăzătorului.

Aceasta a mai povestit că Doru i-a spus în urmă cu trei luni că primarul Moț l-a cam făcut de râs și încearcă să-I întindă o campacană.

“Nu mi-a spus însă din ce motiv s-a certat cu primarul, cum l-a cunoscut și de ce s-a ajuns aici. Până acum, când a trebuit să plece la DNA. Din câte am auzit și eu, Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii”, a continuat doamna Pârv.

Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Sora Paraschiva vorbeşte despre puterile clarvăzătorului Doru Pârv

Localnicii despre primarul din Zărand care îl acuză pe Doru Pârvu de şantaj: "E un primar ce nu prea are frică de lege"

Citeşte mai multe amănunte în Adevărul de Seară.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite