Sora Paraschiva vorbeşte despre puterile clarvăzătorului Doru Pârv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vreme ce Doru Pârv, cel despre care se zvoneşte că l-ar fi şantajat pe primarul Zărandului, Ion Florin Moţ, dă cu subsemnatul la DNA, cei din branşa sa vorbesc despre existenţa unor puteri care trec dincolo de imaginaţia oamenilor.

Sora Paraschiva, cunoscută arădenilor care au apelat la serviciile sale este de părere că Doru Pârv ar deţine astfel de puteri.

„Există persoane care deţin puteri de tămăduire. Nu l-am cunoscut personal pe Doru Pârv. S-ar putea să aibă şi dumnealui astfel de puteri, dar sincer, vă spun că nu ştiu de unde le-a obţinut”, spune Sora Paraschiva.

Cât priveşte onorariul clarvăzătorului Pârv, aceasta este de părere că nu ar trebui ceruţi bani înainte de şedinţe, ci mai mult de atât, harul său ar trebui folosit gratuit, în folosul oamenilor.

„Nu mi se pare corect să ceri bani înainte de o şedinţă, mai ales dacă ai puteri şi viziuni asupra celui pe care-l intervievezi”, mai spune Paraschiva.

Cunoscută pentru puterea sa prin rugaciuni şi leacurile sale descântate, Sora Paraschiva mărturiseşte că îşi oferă serviciile gratuit.

„Eu nu cer şi nu am cerut niciodată bani celui care a venit să-mi ceară ajutorul. E cu totul altă situaţie dacă acesta, mulţumit de răspunsul pe care l-a găsit la tine, îţi oferă un mic onorariu”, povesteşte Sora Paraschiva.

Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite