Clarvăzătorul arădean cu acte în regulă locuieşte cu bunica sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul edil al Zărandului susţine că s-a lăsat şantajat emoţional în urmă cu aproximativ un an de către Doru Pârv la care a apelat în legătură cu copilul său.

Deşi vecinii de lângă cabinetul clarvăzătorului spun că l-ar fi văzut pe acesta într-un Bentley, mama lui Pârv povesteşte contrariul.

„Doru nu a exagerat niciodată cu banii. Ba din contră, sora mea care e stabilită în Italia îl mai ajută cu bani. Doru nu şi-a ridicat vile, ne mai ajuta din când în când şi pe noi, dar doar atât. Nu am discutat niciodată câţi bani ia de la OTV. De cinci ani lucrează pentru DanDiaconescu şi face dumul Arad-Bucureşti săptămânal”, povesteşte Florica Pârv.

Mai mult de atât, Doru locuieşte cu bunica sa într-o casă în cartierul Grădişte.

„Mai stă şi pe la noi când vine în Arad, dar el s-a mutat la bunica lui, pe care a luat-o în îngrijire. Sora mea din Italia este foarte apropiată de el pentru că nu a reuşit să aibă copii. Şi ea a psus că la bătrâneţe vrea să revină în Arad şi să se lase pe mâinile lui Doru, să o îngrijească”, mai povesteşte Florica Pârv.

În ceea ce priveşte scandalul iscat, mama clarvăzătorului este de părere că Moţ este singurul vinovat.

„Din câte am auzit și eu, Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii”, spune mama lui Doru Pârv.

Moţ susţine contrariul

Primarul Zărandului povesteşte că în urmă cu aproximativ un an, ar fi apelat la serviciile clarvăzătorului pentru fiul său care ar fi urmat să aibă un accident.

Presiunile la care am fost supus au început  anul trecut, după ce am mers prima oară la clarvăzătorul Doru Pârv pentru a afla dacă informaţiile legate de un eventual accident rutier în care fiul meu urma  să fie implicat sunt reale”, spune Moţ.

După acest episod se pare că Doru ar fi început să-l şantajeze. „Venea la mine odată la două săptămâni pentru a primi câte o tranşă de 20.000 de euro”, povesteşte Ion Florin Moţ, primarul Zărandului.

Mama lui Doru Pârv: "Moț acesta e un mare hoț și e implicat în multe mârșăvii. I-a întins o capcană fiului meu"

Localnicii despre primarul din Zărand care îl acuză pe Doru Pârvu de şantaj: "E un primar ce nu prea are frică de lege"

Ce se ascunde în cabinetul lui Doru Pârv? Are un şarpe pe care îl hipnotizează, a venit cu un Bentley la “serviciu”, dar este “un mare şarlatan” – asta spun vecinii clarvăzătorului Doru Pârv

Sora Paraschiva vorbeşte despre puterile clarvăzătorului Doru Pârv

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite