Atrium Center se pregătește să deschidă cele zeci săli de cinema oferite de Cinema City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece săli de Cinema urmează să-și deschidă porțile în noul mall Atrium Center, însă nu la sfârșitul lunii august cum era planul inițial, ci în luna septembrie.

Mall-ul Atrium Center le va aduce arădenilor mai mult shopping şi distracţie

Noile săli de cinema, din cadrul Cinema City, dotate cu tehnologii de ultimă generație, au atras, în 2009, peste 5,2 milioane de spectatori. Conducerea Atrium se așteaptă ca numărul persoanelor care trec pragul mall-ului Atrium sp crească semnificativ odată cu deschidrea Cinema-ului.

Arad: Primul mall al Aradului se va deschide pe 23 martie 2010

Dacă inițial, au existat promisiuni cum că cele zece săli de cinema se vor deschide la mijlocul lunii august, planurile au fost date peste cap, pentru că noile săli 3D nu sunt încă gata.

Mall-ul Atrium Center aduce 1.000 de noi locuri de muncă pentru arădenii fără job

“Cinema City din Arad va fi cel mai mare din vestul țării, mai mare și ca cel din Oradea. Din păcate nu ne putem ține promisiune, astfel că cele zece săli se vor deschide abia în luna septembrie”, a declarat Adina Călinescu, city manager la Atrium Center.

Arădenii vor avea mii de locuri de muncă la noul mall care se va deschide pe 23 martie

Arădenii nu vor mai trebui să străbată cei aproximativ 60 de kilometri până în Timișoara pentru a se delecta în fața unor proiectoare 3D, odată ce se va deschide Cinema City și în orașul nostru.

Biletele de intrare vor varia între 10 și 25 de lei, depinde de filmul care rulează.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite