Arad: Primul mall al Aradului se va deschide pe 23 martie 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Primul mall al Aradului se va deschide pe 23 martie 2010
Arad: Primul mall al Aradului se va deschide pe 23 martie 2010

Construcţia care se întinde pe o suprafaţă totală de 67.000 mp şi impresionează printr-o arhitectură deosebită, în formă triunghiulară, îşi va deschide oficial porţile în 23 martie 2010.

Atrium Center Arad este un proiect imobiliar de anvergură care implică o investiţie de peste 75 de milioane de euro. Finanţarea proiectului a fost asigurată de MKB Bank. Spaţiile închiriate au fost contractate deja în proporţie de peste 80%.

Zeci de magazine

Printre cele aproximativ 150 de mărci care vor fi prezente în centrul comercial din Arad se numară: Cinema City, Billa, Altex, Benetton, Sisley, Steilmann, B&B, House, Reserved, Cropp Town, Game World, Deichmann, Motivi, Sephora, Orsay, Centrofarm, MOA, Leonardo, Adidas, Sifabo, Gatta, Benvenuti, Gentil, Bigotti, Diverta, Cavaliere, Nokia, Vodafone, Kenvelo, Office Shoes, Banca Transilvania, Jolidon.

10 săli de cinema


Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrală şi de Est va asigura cele  10 săli de cinema din cadrul viitorului complex comercial Atrium Center Arad.
De asemenea centrul comercial va dispune de 1000 locuri de parcare pe o suprafaţă de 21600 mp.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite