Doi copii, loviţi pe o trecere de pietoni din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi în vârstă de opt, respectiv zece ani, din Alba Iulia, au fost loviţi pe trecerea de pietoni de şoferul unui autoturism Mercedes din Cugir. Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 11.30, pe Bulevardul Ferdinand, în zona clădirii Romtelecom.

UPDATE: Ora 15.30 Cei doi copii se află în afară oricărui pericol.

Conform medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unul dintre băieţi a suferit o fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, iar celălalt a avut doar leziuni corporale uşoare.

Şoferului  autoturismului, Petru V.,de 35 ani, domiciliat în oraşul Cugir i se va întocmi dosar penal pentru vătămare din culpă“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

NU RATA:

Şoferul care a băgat o feţită de şase ani în comă este căutat de poliţişti

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

„Doi elevi au trecut în fugă strada. Au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru investigaţii. Starea lor este stabilă“, a spus Iulia Haţegan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Ilie Vlad, de 34 de ani, pasager pe locul din dreapta în maşina implicată în accident a spus că elevii nu au putut fi evitaţi deoarece traversau în fugă. „Un grup de şcolari, fără şefi de grup, traversau strada. Doi dintre ei s-au desprins de grup, au trecut în fugă şi s-au izbit practic în uşa din lateral a maşinii“, a spus bărbatul din Cugir. 

Acesta a precizat că băieţii nu au fost loviţi tare. „Unul dintre ei acuza dureri la genunchi. I-am dus repede la spital“, a mai precizat Ilie Vlad.

Citiţi şi: Beat mort a ucis un om sub ochii copiilor

Află detalii de ultimă oră în cazul fetiţei de 10 ani ucisă de un psihopat de 15 ani!

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite