EXCLUSIV : Procurorii l-au audiat pe minorul criminal în prezenţa mamei! Expertiza îl va trimite ori la ospiciu, ori la puşcărie! (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Amurărăriţei (15 ani) a fost adus de poliţişti  de la Spitalul de Neuropsihiatrie Botoşani, unde este internat,  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru audieri.

Copilă ucisă în drum spre Biserică. Vezi declaraţiile şocante ale martorilor şi imagini de la tragedie!

Ora 14.00

Minorul criminal regretă că a ucis-o pe fetiţă

,, Nu a fost o crimă cu premeditare. Când i-a văzut pe copii şi-a amintit că părinţii lor îl jigneau, a scos cuţitul şi a lovit-o pe fetiţă. Minorul a povestit cu lux de amănunte timp de 45 de minute cum s-a întâmplat, apoi a suferit un blocaj psihic şi nu s-a mai putut vorbi cu el. A spus că îi pare rău că a ucis-o pe fată" a declarat procurorul Aurel Simion. În prezenţa procurorilor, Nicoleta Amurăriţei şi-a apostrofat fiul, bolnav psihic,, I-a spus că ar fi putut pleca acasă împreună dacă nu o înjunghia pe fetiţă" a mai spus procurorul.

Ora 13.00

Pentru prima dată de la uciderea fetiţei de 10 ani, Adrian Amurărăriţei a vorbit despre fapta sa. Minorul de 15 ani a fost audiat astăzi pentr de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. ,, Audierile s-au făcut în prezenţa mamei sale şi a unui avocat din oficiu. Minorul ne-a oferit detallii despre caz pe care nu le putem însă face publice" a declarat procuror Aurel Simion, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. ( foto jos)

image

Vineri, o comisie din cadrul Centrului de Medicină Legală va stabili dacă adolescentul, bolnav psihic, a ştiut ce face atunci când a înjunghiat-o mortal pe Ştefania Balan. Ieri, a avut loc o primă evaluare psihiatrică, care va cântări greu în decizia specialiştilor. Aceştia vor hotărî dacă Adrian Amurăriţei trebuie dus la ospiciu sau poate răspunde pentru omor.

EXCLUSIV: Ucigaşul fetiţei de 10 ani terorizează cadrele medicale de la Psihiatrie. Află cum agresează minorul de 15 ani acuzat de omor  personalul  din spital!

Ora 12.00

Tatal fetiţei suferă de aceeaşi boală ca minorul criminal!

Tudor Balan suferă de ,, afecţiune bipolară afectivă", diagnostic pus de psihiatri şi adolescentului de 15 ani acuzat de omor. Ca şi cel care i-a ucis fetiţa, bărbatul se află în evidenţele medicilor psihiatri de doi ani şi a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Botoşani de şapte ori. Numai anul trecut, Tudor Bălan a ajuns  pe secţia de neurologie adulţi de trei ori. ,, Este un pacient cu grave probleme psihice , imprevizibil şi impulsiv. Stările sale alternează cu perioade de normalitate" a declarat dr. Nicolae Vlad, directorul Spitalului de Neuropsihiatrie Botoşani.

Vezi declaraţiile date de tatăl fetiţei ucise imediat după tragedie!

,, Dacă l-aş vedea în faţa mea nu i-aş face nimic. Dumnezeu o să-l pedepsească"

image

ORA 12.15

Psihiatrii cred că tatăl fetiţei ucisă e capabil de crimă!

Nu de aceeaşi părere sunt psihiatrii care l-au îngrijit în ultimii ani pe Tudor Balan. Bărbatul se află sub tratament şi, momentan, boala sa este ţinută în frâu. Uciderea fetiţei sale poate declanşa oricând nebunia. Mai mult, bărbatul de 51 de ani este măcinat de remuşcări. El se consideră vinovat de soarta Ştefaniei pentru că nu a însoţit-o duminică la bisericp. Tocmai de aceea psihiatrii atrag atenţia că Tudor Balan poate oricând să se răzbune pe familia minorului de 15 ani care i-a ucis copilului sau , mai rău, să îl ucidă pe adolescent,, Ei sunt oameni care acţionează sub impulsul momentului. Dacă minorul i-ar apărea în faţă, după tot ce a făcut, cred l-ar omorî. " a mai spus dr. Nicolae Vlad, directorul Spitalului de Neuropsihiatrie Botoşani.( foto jos)

image

Află ultimele detalii despre anchetă, joi în

stampila ads
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite