„Cronica Cârcotaşilor“ nu va fi difuzată săptămâna aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă
Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor", prezentată de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, programată miercuri, 19 octombrie, la Prima TV, nu va mai fi difuzată în această săptămână, potrivit reprezentanţilor postului.

„În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru, Şerban Huidu", a declarat pentru „Adevărul" Magda Istrate, PR Manager Prima TV.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Matinalul „Cronica Cârcotaşilor" de la Kiss FM, prezentat în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuit în această dimineaţă cu programul „Kiss Music". Matinalul celor doi Cârcotaşi, difuzat de luni până vineri, nu va fi transmis în această săptămână.

Citiţi şi:

Cronicuța, sub semnul tragediei! Paul Tecuceanu: „Ghinioanele se țin lanț, moartea fratelui meu, accidentul fratelui lui Huidu, cel de la schi și acum accidentul rutier“

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi  şi a ucis trei oameni

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite