Timişorean, despre Şerban Huidu pe Facebook :"Un nenorocit impertinent care merită să ajungă la puşcărie!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parerile timisorenilor de Facebook sunt impartite
Parerile timisorenilor de Facebook sunt impartite

"Să îl susţinem pe Şerban Huidu" se numeşte pagina special creată pe Facebook pentru ca fanii să îi poată transmite cârcotaşului gândurile şi mesajele de solidaritate. Părerile sunt însă împărţite - Vezi ce îi transmit timişorenii cârcotaşului!

După ce au fost alături de Huidu după accidentul suferit în Austria, fanii timişoreni ai "cârcotaşului" nu dezamăgesc nici în cele mai tragice momente. După acelaşi, model, aceştia au întemeiat o pagină specială pe Facebook, destinată omului de televiziune. Dacă timişorenii au postat videoclipuri şi dedicaţii muzicale, mesajele şi părerile sunt însă împărţite.

"Cu ocazia asta mai scriu pe wall...ce tâmpenie a fost în capul lui?Spuneţi şi voi ce credeti despre asta:)" - este unul din mesajele care a adunat zeci de comentarii pe pagina reţelei de socializare. "Un nenorocit impertinent care merita să ajungă la puşcărie", spune un utilizator Facebook. În replică, un alt timşorean îi sare în apărare: "Nu trebuie să-l condamnăm..omul ăsta a suferit foarte mult şi merită sprijin din partea noastră! Faptul că doi oameni au murit din cauza lui e de neconceput, dar cred că nu suntem în măsura să-l judecăm! A fost, este şi va rămâne mereu un om de valoare care ne-a descreţit frunţile mereu! Merită să fim şi acum alături de el şi să-l susţinem! Nu e vina lui că s-a ajuns până aici!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite