Preşedintele PSD, Victor Ponta, despre condamnarea lui Năstase: Sunt dezamăgit de acest verdict

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, se declară "dezamăgit" de verdictul de condamnare a fostului premier Adrian Năstase în procesul "Trofeul calităţii" şi este convins că acesta va face recurs şi "îşi va putea demonstra nevinovăţia", potrivit Mediafax.

"Personal, sunt dezamăgit de acest verdict. Cunosc dosarul şi ştiu cât de multe presiuni politice s-au făcut în construcţia sa. Sunt însă convins că domnul Năstase va face recurs, şi cu acest prilej îşi va putea demonstra nevinovăţia. Până la un verdict definitiv, nu vreau să comentez mai mult. Şi cred că nu este cazul ca noi, politicienii, să comentam prea mult un verdict înainte ca el să fie definitiv", precizează Victor Ponta.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis condamnarea lui Adrian Năstase la doi ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi în dosarul „Trofeul Calităţii”, în care  este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii funcţiei de preşedinte al unui partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase. Vezi aici detalii!

Citeşte şi:

Vezi aici cine sunt cei trei judecători care au decis condamnarea lui Năstase!

Năstase, note scrise în "Trofeul calităţii" de pe blogul personal: Acuzaţia nu este doar absurdă ci şi lipsită de orice suport probator

Dragnea despre condamnarea lui Năstase: Sunt foarte afectat, foarte dezamăgit. Rămâne acelaşi lider politic

Preşedintele PSD, Victor Ponta, despre condamnarea lui Năstase: Sunt dezamăgit de acest verdict

Adrian Năstase, după pronunţarea condamnării: "Este o încercare de a mă ţine în afara vieţii politice"

Radiografia dosarului „Trofeul Calităţii”. Cine sunt complicii lui Adrian Năstase din acest dosar şi cum s-au spălat banii pentru campania electorală din 2004

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite