Reţeaua Băhăian folosea Ejobs pentru recrutarea victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian a fost arestat preventiv la 17 ianuarie 2010
Sergiu Băhăian a fost arestat preventiv la 17 ianuarie 2010

Firmele la care administratori erau locotenenţii şi victimele lui Băhăian au şi acum anunţuri pe Ejobs prin care căutau forţă de muncă.

Societatea Delta Force din Constanţa, înregistrată pe numele victimei Emilian Leonte, care era asociat cu arestatul Ion Bojin, angajează paznici şi agenţi de intervenţie. În plus, oferă viitorilor angajatori „condiţii optime de promovare în cadrul firmei", se precizează în anunţul postat. Adică direct la doi metri şi jumătate sub pământ.

Citiţi şi:

Imperiul Băhăian, clădit pe un maidan

Evadat din „trupa de morţi“ a lui Băhăian

Bucureşti: Sergiu Băhăian regiza şi crime şi piese de teatru

Mafioţii au şantajat o judecătoare şi un procuror

Mafioţii care au terorizat Agnita sub ochii Poliţiei rămân în arest - mărturii incredibile ale martorilor protejaţi

VIDEO: Celebrul “Împărat” Uțu Rohozneanu a ajuns vedetă și după gratii

Mafiotul Aradului,Ioan Vivi Fizidean a fost condamnat la 12 ani de închisoare

O altă firmă cu acelaşi obiect de activitate, SC Guardian Constant Consult SRL, aparţinând tot lui Leonte, căuta agenţi de intervenţie.

Anunţul care figurează pe internet la SC Mira SRL (patron, acelaşi răposat Emilian Leonte) te trimite direct la compania Miro Consult, ce are postat un anunţ de angajare expirat din 17 aprilie 2006. Angajatorul solicita candidaţilor să aplice pentru job doar dacă erau „prezentabili şi comunicativi".

Află şi cine postează CV-uri pe internet:  Galaţi: Biroul „de angajări” s-a mutat pe internet

VIDEO / Membrii unei reţele mafiote asemănătoare cu a lui Sergiu Băhăian au fost arestaţi la Galaţi

Miro Consult avea la vremea respectivă un singur post disponibil, dar nu era specificată funcţia. Responsabilităţile celui care urma să fie angajat erau de a „identifica şi aborda clienţi noi", dar şi de a „menţine relaţiile cu clienţii noi".

General Management Construction Group oferea trei joburi, unul mai tentant ca altul: director, inginer şi secretară. Maraton Nav SRL figurează pe site-ul e-jobs cu un anunţ de angajare din 20 februarie 2007, ce a fost valabil o singură lună. De atunci nu au mai apărut alte anunţuri.

Firma era în căutarea unui angajat pentru tubulatură, sablat, montat schele, lăcătuşerie. Salariatul trebuia să fie cunoscător de limba engleză şi putea beneficia de un loc de muncă în străinătate. La numerele de telefon postate la anunţuri nu răspunde nimeni sau robotul te anunţă că numărul nu este alocat.

CITEŞTE DESPRE CEL MAI ORIBIL ASASINAT DIN ULTIMII ZECE ANI DIN VESTUL ŢĂRII

Executat în stil mafiot pentru ţigări şi ciocolată

Cele mai sinistre şi ciudate crime din Banat

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite