MAE: Mihaela Ursuleasa era cetăţean austriac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Ursuleasa
Mihaela Ursuleasa

Pianista Mihaela Ursuleasa era cetăţean austriac, iar Ambasada României la Viena nu a fost notificată din acest motiv cu privire la decesul acesteia, informează MAE.

"Ambasada României la Viena a luat legătura cu autorităţile austriece competente, care au confirmat decesul. Menţionăm că Ambasada României la Viena nu a fost notificată de către autorităţile austriece deoarece doamna Ursuleasa era cetăţean austriac", se arată în precizarea MAE, citat de Mediafax.

De asemenea, potrivit MAE, Poliţia din Viena a deschis o anchetă în acest caz.

Totodată, Cătălin Mihăilescu, ataşatul de presă al Ambasadei României la Viena, a precizat că până vineri la prânz familia pianistei decedate nu a contactat reprezentanţa diplomatică a României pentru a solicita vreun fel de asistenţă.

Pianista Mihaela Ursuleasa, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul său din Viena, a declarat agenta sa Andreea Butucariu pentru site-ul artsjournal.com. Mihaela Ursuleasa, un copil-minune fără copilărie. Povestea pianistei care s-a stins din viaţă la doar 33 de ani

În copilărie, Mihaela Ursuleasa voia să se mărite cu pianul

Preşedintele interimar Antonescu transmite condoleanţe familiei pianistei Mihaela Ursuleasa

Lumea muzicală este în doliu. Artiştii deplâng moartea Mihaelei Ursuleasa

A murit una dintre cele mai talentate pianiste române, Mihaela Ursuleasa

Moment de reculegere la Konzerthaus din Berlin, în memoria pianistei Mihaela Ursuleasa

VIDEO Chetă pentru înmormântarea pianistei Mihaela Ursuleasa, copilul-minune care a debutat la 9 ani, pe vremea comunismului

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite