Preşedintele interimar Antonescu transmite condoleanţe familiei pianistei Mihaela Ursuleasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Ursuleasa
Mihaela Ursuleasa

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a transmis un mesaj de condoleanţe familiei, apropiaţilor şi celor care au preţuit talentul pianistei Mihaela Ursuleasa. Artista a decedat ieri, la Viena.

„Doresc să adresez sincere condoleanţe familiei îndurerate, apropiaţilor şi tuturor celor care au preţuit talentul şi dăruirea pianistei Mihaela Ursuleasa. Dumnezeu să o odihnească!", se arată în mesajul lui Crin Antonescu dat publicităţii de Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele interimar a mai spus că pianista Mihaela Ursuleasa a fost „un model de performanţă şi sensibilitate artistică". „Am aflat cu profundă tristeţe vestea tragică a dispariţiei pianistei Mihaela Ursuleasa, cea care a impresionat, de la debutul carierei sale, prin talentul de excepţie, întreaga lume a muzicii clasice. Tânăra generaţie de muzicieni români a privit-o ca pe un model de performanţă şi sensibilitate artistică", se mai menţionează în mesajul lui Antonescu.

Pianista Mihaela Ursuleasa, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită moartă ieri în apartamentul său din Viena. San Francisco Chronicle spunea, în 2006, despre Mihaela Ursuleasa că este „un fel de Beethoven".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite