Bogdan Mitu a murit cu buzunarele pline de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei doi criminali din cazul de la Cernavodă, Bogdan Mitu (29 de ani), a fost găsit ieri-dimineaţă. Bogdan era dat dispărut din 3 ianuarie, după ce şi-a înecat soţia, Gabriela (21 de ani), în Dunăre, sub ochii fratelui său, George Vasilniuc (14 ani).

EXCLUSIV Martorul care a găsit cadavrul lui Bogdan Mitu: „Am ezitat să sun la 112“

Trupul neînsufleţit plutea în apă, la un metru de mal, în acelaşi loc în care o înecase pe Gabriela. În buzunarele de la blugi au fost găsite un set de chei, buletinul şi permisul de conducere, 6.000 de lei şi un contract de vânzare-cumpărare a garsonierei din Feteşti în care locuiau soţii Mitu.

Anchetatorii spun că trupul lui Bogdan a ieşit abia acum la suprafaţă întrucât nivelul apei a scăzut cu 40 de centimetri. Declaraţia lui George Vasilniuc, singurul martor al morţii Gabrielei şi a lui Bogdan
Mitu, se confirmă: după ce şi-a târât soţia în Dunăre, tânărul s-a înecat şi el.

Profiler-ul Liviu Chesnoiu despre Bogdan Mitu: „A luat-o în mormânt ca faraonii“

Preoţii au interzis orice pomană pentru criminalul Bogdan Mitu


Moartea lui Bogdan Mitu a fost violentă şi a fost cauzată de asfixia mecanică prin înecare. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei. Decesul a survenit la 3 ianuarie. Legiştii au constatat că tânărul nu suferea de nicio boală incurabilă. Bogdan Mitu va fi înmormântat mâine, în cimitirul din Cernavodă.

Citiţi şi :

Medicii legişti spun că Bogdan Mitu a avut o moarte violentă

Mama criminalului Bogdan Mitu: „Sunt disperată de viaţă!“

Audieri în cazul asasinatelor din Cernavodă. Mama lui Bogdan Mitu a fost în casa ororilor în ziua crimelor

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite