Constanţa: Medicii legişti spun că Bogdan Mitu a avut o moarte violentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul lui Bogdan Mitu (29 de ani) a fost găsit azi-dimineaţă pe malul Dunării, în locul în care la 3 ianuarie şi-a înecat soţia. Rezultatul preliminar al autopsiei făcute de legişti a stabilit că bărbatul nu suferea de nicioboală incurabilă, aşa cum a spus mama lui Mitu.

UPDATE ora 15.21 Legiştii au finalizat autopsia. „Moartea lui Bogdan Mitu a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin înecare. La cadavru nu au fost constatate leziuni traumatice. Acestea sunt rezultatele primei etape a examenului necropsic. Am prelevat probe pentru exemene complementare“, a declarat medicul legist Mihai Onciu, cel care a efectuat autopsia. Întrucât au fost zvonuri cu privire la faptul că Bogdan Mitu ar fi suferit de o boală incurabilă, medicul legist a declarat: „Am urmărit în mod special dacă suferea de vreo anumită boală şi nu am constatat leziuni macroscopice capabile să producă modificări la nivelul apetitului sau al alimentaţiei. Examenul microscopic va tranşa diagnosticul, iar rezultatele vor veni în două-trei săptămâni“, a mai spus Onciu.

UPDATE ORA 15.00
Familia Crăciun, cea care se va ocupa de pregătirile de înmormântare, este formată din 14 fraţi. Ei au hotărât să se ocupe de toate formalităţile din respect pentru bunica lui Bogdan Mitu, femeia care a întins mereu o mână de ajutor numeroasei familii.

UPDATE ORA 14.35
De pregătirile de înmormântare se va ocupa familia Crăciun, cea care a cumpărat casa din Cernavodă de la mama lui Bogdan Mitu, Doina Stoica. Familia ar dori să depună trupul lui Bogdan Mitu la capela de lângă blocul turn din Cernavodă, însă nu ştiu dacă preotul îl va primi. Membrii familiei Crăciun spun că dacă nu-l vor putea aduce la capelă, vor ţine sicriul la ei acasă până duminică, când este programată înmormântarea.

Constanţa: EXCLUSIV Martorul care a găsit cadavrul lui Bogdan Mitu: „Am ezitat să sun la 112“


UPDATE ORA 13.44
Trupul neînsufleţit al lui Bogdan Mitu a fost transportat la morga din Medgidia. Mama lui Bogdan este acolo deja. A pregătit hainele cu care urmează să-şi înmormânteze fiul şi i-a cumpărat sicriu.

UPDATE ORA 10.55 Asupra lui Bogdan Mitu au fost găsiţi 6.000 de lei. Informaţia este confirmată de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. „Asupra cadavrului au fost găsite mai multe iconiţe de hârtie, acte şi suma de aproximativ 6.000 de lei“, a declarat comisarul-şef Dumitru Catană.

UPDATE ORA 10.50
În momentul în care trupul neînsufleţit al fiului său a fost urcat în maşina care urma să-l ducă la Medgidia, Doina Stoica a leşinat.

UPDATE ORA 10.45
Chiar în aceste moment, cadavrul lui Bogdan Mitu este urcat în maşina care îl va transporta la morga Spitalului din Medgidia, unde medicii legişti vor efectua autopsia.

UPDATE ORA 10.40
În buzunarul gecii lui Bogdan au fost găsite alte douăzeci de bancnote de 100 de lei şi alte câteva hârtii de 200 de lei.

UPDATE ora 10.25
Din apele Dunării, anchetatorii au scos la suprafaţă telefonul mobil al lui Bogdan Mitu, actele maşinii pe care o conducea în ziua în care a ucis-o pe Gabriela, precum şi o iconiţă de hârtie.

UPDATE ORA 10.15 La locul în care a fost găsit cadavrul lui Bogdan Mitu s-au strâns sute de curioşi. Marcel Dică (48 de ani) crede că trupul neînsufleţit nu este al lui Bogdan. „Dacă în apă era Bogdan Mitu, cadavrul acesta ar fi trebuit să fie mai umflat“, spune bărbatul cu îndoială.

UPDATE ORA 10.10
Criminaliştii au descoperit în buzunarele lui Bogdan Mitu un set de chei, buletinul şi permisul de conducere şi câteva bancnote. Este vorba despre două hârtii de 10 lei, una de cinci lei şi patruzeci bancnote de un leu.

UPDATE ORA 9.45
Criminaliştii ajunşi la faţa locului au reuşit să scoată cadavrul din apele Dunării. Sute de oameni s-au strâns pe malul apei şi urmăresc fiecare mişcare a anchetatorilor. Mama lui Bogdan Mitu, Doina Stoica, a ajuns în urmă cu aproape 20 de minute pe malul apei. Femeia este în stare de şoc şi îşi jeleşte copilul. „Sufletul mamii, mânca-l-ar mama pe el“, striga femeia la căpătâiul fiului său.

Oamenii strânşi la faţa locului l-au recunoscut pe Bogdan Mitu

UPDATE ORA 9.30
Anchetatorii explică motivul pentru care trupul lui Bogdan a ieşit abia acum la suprafaţă: nivelul apei a scăzut cu 40 de centimetri şi, în plus, vremea s-a încălzit.

Constanţa: EXCLUSIV Mama criminalului Bogdan Mitu: „Sunt disperată de viaţă!“

UPDATE ORA 9.25
La faţa locului s-au strâns aproximativ 100 de persoane. Viorel Mihai (52 de ani) locuieşte într-un bloc din apropierea zonei în care a fost găsit cadavrul lui Bogdan Mitu. „De dimineaţă, un tractorist a văzut mortul cum plutea pe apă. A sunat la 112 şi a alertat pe toată lumea“, povesteşte îngrozit bărbatul.

Trupul lui Bogdan a fost găsit azi-dimineaţă, pe malul Dunării


UPDATE ORA 9.05
Cadavrul a ieşit singur la suprafaţă, fiind zărit de un mecanic auto. Deşi trupul este umflat, figura lui Bogdan Mitu a rămas nealterată de statul în apă. „Era pe o platformă de beton, îmbrăcat cu o geacă neagră, groasă şi cu blugi. L-am recunoscut imediat, îl ştiu de foarte mulţi ani“, a declarat Narcis, unul dintre cei aflaţi la faţa locului.

UPDATE
ORA 8.55 Cadavrul lui Bogdan este încă în apă, la un metru de mal, în stare avansată de putrefacţie.

UPDATE ora 8.40 Cadavrul lui Bogdan Mitu a fost găsit în acelaşi loc în care a înecat-o pe soţia sa.

Unul dintre cei doi criminali din cazul Cernavodă, Bogdan Mitu (29 de ani), a fost găsit în această dimineaţă. Bogdan era dat dispărut din 3 ianuarie, după ce şi-a înecat soţia, Gabriela Mitu (21 de ani), în Dunăre, sub ochii fratelui ei „adoptiv“, George Vasilniuc (14 ani).

Vom reveni cu amănunte!

Citeşte şi „Adevăratul criminal este Bogdan Mitu“

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite