Constanţa: EXCLUSIV Mama criminalului Bogdan Mitu: „Sunt disperată de viaţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia care i-a dat viaţă lui Bogdan Mitu (29 de ani) este disperată. Deşi spera să-l găsească totuşi în viaţă, Doina Stoica a afirmat tot timpul că fiul său nu mai este viu.

UPDATE ora 11.15 Câţiva oameni i-au sărit în ajutor Doinei Stanciu să-şi revină. Printrei lacrimi femeia a spus: „Puiul mamei, scoate-mi inima din piept ca să trăieşti tu! Tare nevinovat ai fost şi nimeni nu te-a crezut!"

Constanţa: EXCLUSIV Martorul care a găsit cadavrul lui Bogdan Mitu: „Am ezitat să sun la 112“

UPDATE ora 10.50 În momentul în care anchetatorii au urcat trupul lui Bogdan Mitu în maşinia Serviciului de Medicină legală, mama sa a leşinat.

UPDATE ora 10.30 Disperată, Doina Stoica plânge lângă cadavrul lui Bogdan. Ea a început să îl roage pe Dumnezeu să îi readucă la viaţă fiul. „Doamne adu-mi înapoi bujorul! Băiatul mamei, de ce te-ai dus după Gabriela?", jeleşte femeia.

image

UPDATE ora 9.55 Cu sufletul sfâşiat de durere, Doina Stoica jeleşte la căpătâiul fiului său, Bogdan Mitu. „Bogdan! Floarea mamei! Doamne Dumnezeule, ridică-te, mamă!", strigă femeia disperată.

image

UPDATE ora 9.25 Doina Stoica a ajuns în urmă cu puţin timp pe malul Canalului. Femeia este desfigurată de durere şi îşi jeleşte copilul cu disperare.

Contactată de un reporter „Adevărul de Seară" Constanţa, mama lui Bogdan Mitu a spus că este disperată. „Nu mai vreau să aud de nimeni. Sunt disperată de viaţă!", a ţipat Doina Stoica.

EXCLUSIV Bogdan Mitu a fost găsit!

Cadavrul fiului său a fost găsit azi-dimineaţă în Canalul Dunăre-Marea Neagră, în locul în care a dispărut la 3 ianuarie. Doina Stoica a asistat la o parte din operaţiunile de căutare ale fiului său. „Voi aprinde lumânări şi mă voi ruga mereu", a declarat femeia în urmă cu o lună.

Citeşte şi Audieri în cazul asasinatelor din Cernavodă. Mama lui Bogdan Mitu a fost în casa ororilor în ziua crimelor

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite