Audieri în cazul asasinatelor din Cernavodă. Mama lui Bogdan Mitu a fost în casa ororilor în ziua crimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au chemat-o astăzi la audieri pe mama lui Bogdan Mitu, tânărul dispărut în apele Dunării după ce şi-a asasinat, în urmă cu exact o săptămână, soţia, pe Gabriela Mitu. Alături de Doina Stoica a fost adus la confruntări şi Giani Deli-Iorga, cel care i-a ucis pe socrii lui Bogdan.

Doina Stoica a fost luată de poliţişti sub escortă din garsoniera din Feteşti, de unde au plecat,î n urmă cu o săptămână, fiul şi nora ei, în ultimul lor drum spre Cernavodă. Procurorii nu au spus ce anume speră să obţină din această confruntare, însă audierile ar putea aduce indicii noi asupra mobilului dublului asasinat, comis asupra Elenei şi a lui Petru Garoafă, urmat de uciderea, câteva ore mai târziu, a fiicei lor Gabriela Mitu. 

Citiţi şi:

Martorul tragediei de la Cernavodă, abuzat de anchetatori

La ieşirea din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, Doina Stoica a dat o declaraţie-şoc. Femeia susţine că a fost în casa ororilor de pe strada Călăraşi şi s-a întâlnit cu Giani Deli-Iorga, în timp ce cuscrii ei Petre şi Elena Garoafă erau morţi: femeia - în şifonier, iar bărbatul - sub un pat.
Mai mult de atât, mama lui Bogdan i-a dat lui Giani să mănânce, în încăperea de jos, unde se afla cadavrul cuscrului ei.

Doina Stoica nu a mai recunoscut până acum că, în ziua în care s-au comis crimele, ea s-a întâlnit cu ucigaşul şi îşi justifică prezenţa în casa familiei Garoafă prin aceea că intenţiona să cumpere locuinţa.

„În ziua aceea (n.r. - 3 ianuarie) am fost la casa familiei Garoafă pe care intenţionam să cumpăr. Am dat să descui ,când colo uşa era deschisă. Înăuntru - el, Giani, în încăperea de jos. I-am zis «Ce cauţi aici, măi Giani?» Era foarte roşu la faţă, era foarte nervos şi a îngânat ceva. I-am dat să mănânce nişte cuburi de brânză topită“, a declarat Doina Stoica.

Mama lui Bogdan Mitu a mai spus că nu a dezvăluit până acum că a fost în casa ororilor şi că s-a întâlnit cu Giani Deli-Iorga pentru că nu a fost întrebată.

Mai mult, femeia a plecat în compania criminalului. „Mi-a zis că merge şi el cu mine. Nu ştiam atunci nimic. Nu ştiam ce a făcut acolo. I-am zis la plecare «Să mai treci pe la tanti Doina, că nu mai am bani»“, a afirmat ea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite