Constanţa: EXCLUSIV Martorul care a găsit cadavrul lui Bogdan Mitu: „Am ezitat să sun la 112“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al criminalului din Cernavodă a fost descoperit de un mecanic auto care mergea spre muncă. Bărbatul a reluat firul evenimentelor, în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Vasile Periş se îndrepta azi-dimineaţă spre Centrala Nucleară din Cernavodă, pe drumul pe care-l parcurge zilnic, de mai bine de zece ani. „Eu lucrez pe un utilaj şi nu am voie să o iau pe strada principală, aşa că o iau pe drumul de pe marginea apei“, povesteşte Vasile. Şi în această dimineaţă, bărbatul se îndrepta spre locul său de muncă.

Constanţa: EXCLUSIV Bogdan Mitu a fost găsit! Vezi aici primele fotografii de la faţa locului

„Era ora opt fără douăzeci, când am văzut ceva pe platforma de beton de pe mal“, rememorează martorul. El spune că din prima secundă în care şi-a dat seama că este vorba despre un cadavru, s-a gândit la Mitu. „Era chiar în locul în care şi-a ucis soţia. M-am gândit eu că este criminalul. Am ştiu că este mort, nu am crezut poveştile astea că el a plecat în alte ţări şi stă ascuns“, dă asigurări mecanicul.

Constanţa: EXCLUSIV Mama criminalului Bogdan Mitu: „Sunt disperată de viaţă!“

El spune că a ezitat să sune imediat la 112. „M-am gândit dacă e bine să anunţ sau nu, nu vreau să mă bag în altele. Până la urmă, am sunat“, mai spune Vasile. Bărbatul povesteşte că poliţiştii au ajuns imediat la locul indicat de el. „Încă mai vorbeam la telefon, îmi făcuseră legătura la Poliţia din Cernavodă când am văzut venind maşinile de Poliţie“,, povesteşte primul martor care a găsit cadavrul lui Mitu.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite