Comisarul de la antidrog încasa un al doilea salariu de la interlopi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florea Fărcăşanu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat că furniza informaţii unor grupări interlope
Florea Fărcăşanu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat că furniza informaţii unor grupări interlope

Florea Fărcăşanu, ofiţer la Serviciul Antidrog Sector 4 Bucureşti, primea de la clanul Spoitoru, lunar, sume cuprinse între 600 şi 800 de euro. Interlopii îi virau „salariul“ comisarului Florea Fărcăşanu indiferent dacă acesta le dezvăluia sau nu informaţii din dosarele în care erau cercetaţi, susţin surse apropiate anchetei.

Pentru informaţiile pe care le dădea cunoscutului interlop Fane Spoitoru, ofiţerul de la Serviciul Antidrog Florea Fărcăşanu primea bonusuri care ajungeau chiar şi la 1.000 de euro. CITEŞTE AICI despre un comisar de la Crimă Organizată condamnat la închisoare

Citiţi şi:

Clanul Răcean luat pe sus de DIICOT pentru înşelăciuni de 1.000.000 de euro după reţeta Băhăian

Bucureşti: Îi ducea droguri în şlapi fiului puşcăriaş

Traficanţi de droguri, care aprovizionau Braşovul şi Craiova, reţinuţi

Acest lucru se întâmpla mai ales atunci când ofiţerul îi avertiza pe traficanţii de stupefiante despre percheziţiile pe care urmau să le facă poliţiştii.
Altfel, acesta primea, în fiecare lună, între 600 şi 800 de euro.

Îşi cumpăra haine de firmă

Cu banii pe care îi primea de la interlopi, Florea Fărcăşanu îşi asigura un trai luxos. Potrivit unor surse apropiate anchetei, mai toţi banii şi i-a cheltuit pe haine scumpe, de firmă, pe care nu şi le putea permite din salariul de poliţist. Oficial, însă, reprezentanţii DIICOT au refuzat să facă vreun comentariu legat de acest aspect.

„Pe noi ne-a interesat mai puţin ce făcea cu banii, acest aspect va fi cercetat de DNA. Ancheta noastră merge pe faptul că acesta dezvăluia informaţii din dosare penale interlopilor. Până acum am probat patru astfel de fapte", a precizat Codruţ Olaru, şeful DIICOT. Poliţistul, care a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 29 de zile, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, vindea informaţii interlopilor de la începutul anului 2009.

„Comisarul Fărcăşanu este suspectat că a colaborat cu grupări interlope care se ocupă cu traficul de droguri. El a fost supus unor verificări încă din luna noiembrie 2009", a adăugat Codruţ Olaru. Acesta a precizat că gruparea pe care a „alimentat-o" Fărcăşanu cu informaţii acţionează în sectoarele 2 şi 4 ale Capitalei şi este cunoscută sub numele de „clanul Spoitorilor".

Din acest clan face parte, printre alţii, şi fratele arhicunoscutului cap interlop Fane Spoitoru, Ion Migdal, zis „Migdale". Acesta a fost arestat de DIICOT pentru trafic de stupefiante în anul 2008.

VIDEO/Membrii unei reţele mafiote asemănătoare cu a lui Sergiu Băhăian au fost arestaţi la Galaţi

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite