Traficanţi de droguri, care aprovizionau Braşovul şi Craiova, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la antidrog au reuşit prinderea în flagrant a doi dintre membrii grupării de traficanţi
Poliţiştii de la antidrog au reuşit prinderea în flagrant a doi dintre membrii grupării de traficanţi

Poliţiştii antidrog de la BCCO Craiova au documentat mai bine de o lună activitatea infracţională a unei importante grupări internaţionale de trafic de droguri de mare risc care introducea în România cannabis şi haşiş. Drogurile erau aduse din Danemarca pe ruta Braşov-Craiova şi vândute apoi în ambele oraşe.

Poliţiştii antidrog au identificat mai multe persoane care făceau parte dintr-o reţea care aproviziona cu cannabis localurile şi cluburile din Craiova, doi membri ai reţelei fiind depistaţi, miercuri, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant. Sub îndrumarea unui procuror din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, poliţiştii antidrog  i-au prins în flagrant pe Alin Cristian C., de 32 de ani şi Alin Petrişor B., de 20 de ani, ambii din Craiova.

 „Cu ocazia efectuării percheziţiilor corporale asupra celor două persoane, a fost identificată şi ridicată cantitatea de 130 grame rezină de cannabis (haşiş), pe care cei doi intenţionau să o comercializeze în Craiova”, a declarat comisar Adrian Căpraru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj

Cercetările efectuate până în prezent au stabilit faptul că aceştia făceau parte dintr-un grup infracţional organizat, ce avea ca preocupări infracţionale traficul de droguri de risc pe relaţia Danemarca- România (Braşov-Craiova).

În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul delegat din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova a dispus reţinerea celor doi traficanţi, pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Dolj, cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina celor doi inculpaţi a fost reţinută săvârşirea infracţiunilor de deţinere de droguri în vederea comercializării şi vânzare de droguri de risc, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a membrilor grupului infracţional organizat şi a participaţiei acestora la comiterea de infracţiuni, din sfera criminalităţii organizate”, a mai adăugat comisarul Căpraru.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite