Bucureşti: Îi ducea droguri în şlapi fiului puşcăriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au reuşit să desfiinţeze, luna trecută, o reţea de traficanţi de droguri care introducea heroină în Penitenciarul Rahova.

Douăsprezece persoane sunt acum cercetate în arest preventiv, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române, într-un comunicat dat publicităţii ieri seară. În urma unei percheziţii a poliţiştilor de la Antidrog efectuate în sectorul „vizite" al Penitenciarului Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova s-au descoperit 20 de grame de heroină, ascunse în talpa unui papuc de plajă.

Coletul era destinat unui deţinut condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, iar drogurile urmau să fie vândute în incinta penitenciarului. În urma cercetărilor, s-a descoperit că cea care a pregătit pachetul era chiar mama deţinutului, o femeie în vârstă de 52 de ani, care a mai care a mai fost cercetată pentru trafic de droguri şi care îi trimitea substanţe interzise fiului ei încarcerat la Rahova.

Şi-a aprovizionat şi celălalt fiu încarcerat
De asemenea, „mama-traficantă" era cercetată într-un alt dosar penal, încă din luna aprilie a anului trecut, pentru că a încercat că întroducă în acelaşi penitenciar droguri pentru un alt fiu de-al său, condamnat tot pentru trafic de droguri. Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliul femeii, dar şi la domiciliul unui alt suspect, unde au descoperit şi ridicat pentru cercetări trei telefoane mobile, trei cartele SIM şi 2.200 de lei.Toate persoanele sunt acum cercetate pentru tarfic de droguri de mare risc. În prezent, cercetările sunt continuate pentru a-i identifica şi pe ceilalţi membri ai reţelei de trafic de substanţe interzise.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite