Asasinul studentei din Făgăraş a fost prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucica Crişan, în vârstă de 21 de ani, a fost descoperită sâmbătă, întinsă pe pat şi cu trupul dezbrăcat şi parţial carbonizat. Fata, studentă în anul III la Medicină, în Sibiu, a petrecut vineri noaptea într-un club din oraş. Când s-a întors acasă, s-a dus să se culce în camera ei şi a dat nas în nas cu un tânăr de 28 de ani, venit la furat.

Bărbatul a intrat în casă pe un geam care fusese uitat deschis, situat la parterul casei. Speriată, fata s-a baricadat în camera sa şi l-a sunat pe fratele ei, care nu a răspuns. Înarmat cu un cuţit pe care l-a luat din bucătăria casei, Daniel Iordan a reuşit să deschidă uşa camerei şi a atacat-o. Legiştii au găsit pe trupul fetei mai multe tăieturi pe mâini şi pe gât.

Violată cu sălbăticie

După ce a înjunghiat-o, tâlharul a lovit-o cu picioarele peste faţă şi a violat-o. Nu i-a păsat că fata era inconştientă. Ca să-şi ascundă urmele, a dezbrăcat-o, i-a luat hainele şi a dat foc cu o brichetă saltelei de pe pat. A mai luat un telefon mobil şi s-a făcut nevăzut. Sâmbătă după-amiază, când şi-a găsit sora moartă, fratele fetei a anunţat Poliţia. Criminaliştii au descoperit în camera unde a fost ucisă braşoveanca mai multe urme de sânge pe pat, pe covor şi pe pereţi.

„Trupul tinerei a fost parţial carbonizat, victima suferind arsuri pe faţă, torace şi scalp. În urma verificărilor efectuate a fost depistat şi principalul suspect, acesta figurând în evidenţele noastre ca fiind recidivist, având la activ mai multe infracţiuni de furt calificat, violare de domiciliu şi vătămare corporală", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi.

CITEŞTE ŞI

Studenta din Făgăraş, ucisă cu sălbăticie, va fi condusă, azi, pe ultimul drum

Studenta găsită arsă în locuinţa mamei sale a fost ucisă cu bestialitate de un hoţ recidivist

Ucigaşul studentei de la medicină, eliberat de Judecătoria Deva

Ucigaşul studentei din Făgăraş, recompensat în penitenciar pentru „bună purtare“

Monstrul care a ucis-o pe studenta de la Medicină a fost arestat

Recidivistul a fost prins de poliţişti duminică seară, în timp ce se întorcea acasă. „Suspectul a fost reţinut şi va fi acuzat de omor deosebit de grav, tâlhărie, viol, lipsire de libertate şi violare de domiciliu", a declarat Sanda Mateş, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Pe pagina sa de Facebook, criminalul a scris mesaje romantice şi susţine că şi-ar dori o iubită. „Pe oricine aş putea să iubesc şi să mă iubească, dar nu este nimeni în viaţa mea, îmi doresc să am pe cine iubi", a scris Daniel Iordan pe internet.

Un recidivist periculos

Daniel Iordan, zis Spiderman, e un recidivist cu un comportament violent. El are la activ mai multe furturi şi a mai fost acuzat de vătămare corporală şi violare de domiciliu. Iordan a fost eliberat condiţionat din închisoare în 2008 şi mai avea un rest de pedeapsă de 575 de zile. În evidenţele anchetatorilor, el figurează ca fiind muncitor necalificat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite