Monstrul care a ucis-o pe studenta de la Medicină a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus începerea urmăririi  penale faţă de Daniel Iordan, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav, lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie, viol şi violare de domiciliu.

CITEŞTE ŞI:

Studenta găsită arsă în locuinţa mamei sale a fost ucisă cu bestialitate de un hoţ recidivist

Ucigaşul studentei de la medicină, eliberat de Judecătoria Deva

Judecătorii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a învinuitului, începând de astăzi. Potrivit unor surse judiciare, Daniel Iordan nu a făcut recurs împotriva deciziei magistraţilor, ceea ce iese din tiparul cazuisticii.

Din primele cercetări ale procurorilor a reieşit că Daniel Iordan a pătruns prin escaladare în casa victimei, care l-a surprins ulterior. Daniel Iordan s-a înarmat cu un cuţit, a spart uşa camerei în care se baricadase Lucica Crişan, a împiedicat-o să fugă şi i-a aplicat mai multe lovituri cu acel cuţit, în zona gâtului, cu intenţia de a o ucide.

Întrucât victima continua să ţipe şi să încerce să-şi asigure scăparea, i-a aplicat mai multe lovituri cu piciorul, în zona feţei. Profitând de starea acesteia de inconştienţă, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale normale şi anale, iar la plecare a incendiat canapeaua pe care victima se afla în stare de inconştienţă, cu intenţia de a şterge urmele săvârşirii faptei, însuşindu-şi telefonul mobil al acesteia şi o pereche de blugi găsiţi în interiorul locuinţei.

Potrivit concluziilor preliminare emise de medicul legist, moartea victimei s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unei sugrumări. De asemenea, din probele administrate în cauză, a rezultat că după comiterea faptei inculpatul s-a deplasat acasă, şi-a pus toate hainele la spălat, inclusiv adidaşii cu care era încălţat, pentru a şterge urmele infracţiunilor comise", se arată într-un comunicat remis de Parchet.

  Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite