Studenta din Făgăraş, ucisă cu sălbăticie, va fi condusă, azi, pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ea va fi înmormântată astăzi, la ora 14.00. Cel care i-a luat viaţa cu o cruzime greu de descris a fost trimis după gratii pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor deosebit de grav.  

Rudele, prietenii şi colegii îşi vor lua, astăzi, rămas bun de la Lucica Crişan, tânăra de 21 de ani, ucisă cu sălbăticie, sâmbătă dimineaţa, de un hoţ recidivist. Ieri, trupul neînsufleţit al fetei a fost depus la catedrala ortodoxă din centrul Făgăraşului, iar înmormântarea este programată pentru ora 14.00.

Între timp, autorul crimei, Daniel Iordan, de 28 de ani,a fost trimis după gratii. Aseară, Tribunalul Braşov a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor deosebit de grav. În faţa judecătorilor, Daniel Iordan nu a vrut facă nicio declaraţie şi nici nu a contestat, prin recurs, mandatul emis de Tribunal.

În schimb, la audierile care s-au derulat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, Daniel Iordan şi-a recunoscut crima, dar le-a spus procurorilor că nu-şi poate explica de ce anume a comis asemenea monstruozităţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite