BACALAUREAT 2011: Astăzi elevii susţin ultima probă - examenul de profil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de liceu susţin vineri ultima probă la alegere a profilului şi specializării a examenului de Bacalaureat. Tinerii pot alege, în funcţie de profil şi specializare, între materii precum geografie, folosofie, economie, biologie, chimie, fizică, informatică, logică sau sociologie. Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla primul care sunt subiectele.

Toţi profesorii care au supravegheat BAC-ul la liceul din Geoagiu sunt cercetaţi de Poliţie

BAC 2011 la Geoagiu: Părinţii şi elevii au renunţat la revoltă şi au instituit legea tăcerii

20 de supraveghetori din Geoagiu sunt anchetaţi după ce 111 elevi au fost prinşi cu fiţuici xerox la bacalaureat

Schizofrenie la Bacalaureat: elevii de la Arte sau de la muzică dau examenul de profil din geografie sau filosofie. Vezi cum au învins sistemul! FOTO

Elevul „de aur" al Timișoarei. Andrei Bulzan este singurul care a reușit să obțină media zece la Evaluările Naționale

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, declara, joi, că s-a intrat în normalitate în organizarea examenului de bacalaureat de anul acesta.

Funeriu le-a mulţumit inspectorilor şcolari generali pentru modul în care au organizat până acum examenul de bacalureat.

Mă bucur că, în sfârşit, am intrat în normalitate şi nu pot să nu îmi pun întrebarea cum ar fi arătat România dacă aceste măsuri antifraudă ar fi fost luate de acum 20 de ani, cum ar fi arătat România dacă toţi cei între 18 şi 38 de ani ar fi beneficiat de aceste măsuri antifraudă?, a declarat ministrul Educaţiei.

Daniel Funeriu

Mai mult de 500 de elevi au fost eliminaţi la primele probe scrise ale examenului de bacalaureat, dintre care 233 la limba şi literatura română şi 268 la proba obligatorie a profilului.

Rămâi pe adevarul.ro pentru a afla care sunt subiectele probelor de astăzi, din cadrul examenului de Bacalaureat din acest an

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite