„GIGI LA JUDECĂTORIE“: De la „Nu mai jignesc niciodată“ la „Eşti o jigodie şi o jagardea“. Ăsta e bunul creştin Becali!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se laudă că e printre cei mai credincioşi oameni din România. Se duce anual la Muntele Athos, se aruncă îmbrăcat în Iordan, se spovedeşte, se mântuieşte, după care se întoarce acasă şi jigneşte.

Atunci când nu face echipa lui Stoichiţă, când nu-i desfiinţează pe jucătorii Stelei, când nu se urcă pe Maybach după câte o victorie cu Astra, Gigi Becali joacă rolul unui bun creştin.

Joacă un rol, fiindcă, deşi se bate cu pumnul în piept că e credincios, deşi flutură în faţa camerelor bancnotele destinate săracilor, comportamentul şi discursul său în viaţa de zi cu zi dovedesc un lucru: Gigi Becali n-are respect pentru nimeni şi nimic!

„Adevărul" prezintă câteva episoade care demonstrează că tot show-ul făcut de patronul Stelei, mai ales în preajma Sărbătorilor sfinte, nu e altceva decât o minciună, un spectacol ieftin prin care latifundiarul încearcă să-i păcălească pe oamenii naivi.

A luat presa cu el ca să facă circ

Anul trecut, ca de obicei, finanţatorul roş-albaştrilor s-a dus la Muntele Athos. Ceea ce ar trebui să fie o călătorie spirituală, cu momente de reculegere, a devenit un circ ieftin. Becali a luat cu el un echipaj de la Antena 1, care să-l filmeze, mai ales atunci când urcă pe munte şi când îi ajută pe călugări cu bani!

S-a spălat de păcate ca să se „murdărească" iar

Tot anul trecut, după pelerinajul făcut la Muntele Athos şi în Israel, europarlamentarul a făcut o promisiune.

„Regret toate conflictele, tot ce am făcut în viaţa mea! M-am aruncat îmbrăcat în Iordan şi am zis: «Doamne, spală-mă de toate păcatele». Normal că regreţi, pentru că atunci când ajungi în locurile astea, îţi dai seama de toate cele lumeşti. Voi rămâne în viaţa publică, dar mă voi bate pentru dreptate şi chiar voi face un obicei şi Îl voi mărturisi pe Dumnezeu la toate emisiunile", a declarat Gigi.

Timpul a demonstrat că aceste vorbe au fost nişte minciuni ordinare! Becali „şi-a dat seama de toate cele lumeşti" atât de bine, încât a ajuns să-l calce în picioare pe Cristi Balaj pentru un meci de fotbal.

„E un nenorocit! M-a furat cu CFR, nu mi-a dat penalty. Balaj e o jigodie de om. Zicea că are copii şi nevastă acasă şi că nu-i place să fie făcut în toate felurile la televizor. Păi, bă, nenorocitule, nici copii nu meriţi să ai. Am să-l fac javră pe acest Balaj non-stop, chiar şi în post! E o jagardea", a fost discursul lui Becali, un om care pretinde că e un bun creştin!

De Joia Mare are proces de calomnie

Cum şi-a făcut un obicei de a jigni în stânga şi în dreapta, latifundiarul e din ce în ce mai des dat de judecată. La 12 aprilie, chiar în Joia Mare, Gigi are primul termen în procesul pe care i l-a intentat acţionarul dinamovist, Dragoş Săvulescu.

„Mi-a cerut daune de 2,5 milioane de euro!", a dezvăluit patronul Stelei. Motivul? Europarlamentarul a vorbit despre orientările sexuale ale lui Săvulescu: „Pe ăsta l-a prins nevasta cu un bărbat în pat".

Becali l-a făcut homosexual şi pe senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, care i-a criticat iniţiativa de a deszăpezi mai multe localităţi din judeţul Vrancea, în luna februarie. „Unii oameni care sunt homosexuali nu sunt de acord cu ce fac eu. Am eu vreo vină că e Gyorgy Frunda e homosexual şi mă critică pe mine?", a spus patronul Stelei.

Când l-au arestat, a zis că nu va mai jigni

Promisiunile lui Gigi Becali sunt făcute ca să fie încălcate. În 2009, după ce a fost arestat, acesta a acordat un interviu lacrimogen după gratii.

„Nu voi mai jigni niciodată pentru că jignirile m-au adus aici", a spus atunci latifundiarul.

Timpul a arătat că n-a învăţat, de fapt, nimic.

Citeşte mâine

Becali, rasist şi xenofob! Îi face ţigani pe rapidişti, transferă fotbalişti în funcţie de religia acestora, spune că nu mai vrea jucători de culoare în echipă şi s-a poziţionat împotriva doctorului Raed Arafat pe motiv că e arab!

Mai citeşte

„Gigi la Judecătorie"- I-au dat cu FLIT lui Becali! I-a IMPLORAT să lucreze cu el, dar l-au refuzat

„Gigi la Judecătorie"- Au fost fotbalişi URIAŞI, dar s-au lăsat UMILIŢI de Becali

„Gigi la Judecătorie" - Ei l-au făcut pe Becali să PLĂTEASCĂ! Balaj promite să facă la fel

„Gigi la Judecătorie" - Alătură-te campaniei „Adevărul" şi taxează nesimţirea

El este cel care l-a pus cu botul pe labe pe Gigi Becali!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite