„Gigi la Judecătorie“ / Alătură-te campaniei „Adevărul“ şi taxează nesimţirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demersul arbitrului Cristi Balaj de a-l acţiona pe patronul Stelei în instanţă pentru jigniri repetate şi limbaj suburban a stârnit valuri de reacţii pe adevarul.ro. Inspirat de gestul centralului din Baia Mare, „Adevărul" lansează o acţiune prin care ia atitudine împotriva repetatelor ieşiri în decor ale unui individ care a acapart spaţiul public în ultimul deceniu.

Presa din România are defectele ei, însă îşi ia în serios responsabilitatea de a taxa nesimţirea şi incompetenţa!

„Gazeta Sporturilor" a lansat campania „Mitică la brutărie" prin care condamnă corupţia şi lipsa oricărui proiect viabil în fotbalul românesc.

Acum, „Adevărul" lansează campania „Gigi la Judecătorie".

Patronul Stelei a fost dat în judecată de arbitrul Cristi Balaj pentru jigniri repetate, însă, într-o lume civilizată, Becali ar fi trebuit să aibă sute de astfel de procese din cauza comportamentului său de mahala.

Campania „Gigi la Judecătorie"

Inspirată de decizia lui Cristi Balaj de a nu mai tolera comportamentul suburban al lui Gigi Becali, personaj care are impresia că poate spune orice despre oricine pentru simplul motiv că are bani şi notorietate.

Ce vom face pe durata campaniei?

*Vom prezenta cazurile unor oameni cu coloană vertebrală care l-au înfruntat pe patronul Stelei, punându-l la punct şi arătându-i că nu totul îi e permis, aşa cum crede el.

*Vom arăta cine sunt acei yesmeni care, prin atitudinea lor umilă în faţa unui om, al cărui singur argument e că are bani, s-au lăsat călcaţi în picioare de Gigi Becali.

*Vom aminti de nenumărate episoade în care latifundiarul din Pipera a jucat rolul unui bun creştin, a promis că nu va mai jigni, însă, în realitate, acţiunile sale au dovedit că el are prea puţin respect pentru învăţăturile biblice despre care vorbeşte în apariţiile sale publice.

*Vom demonstra că Gigi Becali are apucăturile unui om xenofob şi rasist. A spus că nu va mai transfera jucători de culoare la Steaua şi că nu vrea niciun musulman în echipă. S-a poziţionat împotriva doctorului Raed Arafat pentru simplul motiv că acesta e arab.

Care e scopul campaniei?

Nu ne facem iluzii că vom schimba ceva în comportamentul acestui individ, care reprezintă România în Parlamentul European. Gigi Becali va continua să vorbească şi să jignească seară de seară la televizor.

Vrem însă să descurajăm mârlănia! Vrem să-i încurajăm pe oameni să adopte modelul Balaj şi să ia atitudine atunci când sunt jigniţi de cei care au impresia că pot face orice, fără a ţine cont de regulile bunului simţ.

Participă şi tu!

Aşteptăm comentariile tale. Spune-ne ce soluţii există pentru ca personaje precum Gigi Becali să înveţe să se gândească de două ori înainte de a-şi jigni partenerii de dialog.

Citeşte mâine

Reacţia lui Cristi Balaj după ce a aflat despre mesajele de solidaritate pe care le-a primit din partea vizitatorilor site-ului adevarul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite