„GIGI LA JUDECĂTORIE“: Au fost fotbalişti URIAŞI, dar s-au lăsat UMILIŢI de Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu toţi cei jigniţi de patronul Stelei au avut tăria de caracter pentru a reacţiona precum Cristi Balaj, care l-a dat în judecată pe latifundiar. Fie că n-au avut coloană vertebrală, fie că au acceptat să fie batjocoriţi pentru bani, ei sunt cei care încurajează nesimţirea unui personaj în al cărui vocabular nu există cuvântul „respect".

„Monstrul" Gigi Becali nu e doar o creaţie mass-media, aşa cum spun mulţi. El a ajuns să aibă impresia că poate spune orice despre oricine şi din cauza oamenilor slabi de caracter care l-au înconjurat. Aceştia nu numai că au acceptat jignirile patronului Stelei, dar, de fiecare dată când au fost convocaţi de Becali, s-au grăbit să se pună la dispoziţia acestuia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Adevărul" vi-i prezintă pe cei care şi-au creat o imagine de „sclavi ai lui Becali" în ochii publicului.

Marius Lăcătuş - Cine ar fi crezut că cel mai iubit fotbalist din istoria Stelei va ajunge la cheremul unui individ care n-avea nicio treabă cu fotbalul, atunci când „Fiara" scria istorie în roşu şi albastru?

A fost angajat de trei ori ca antrenor de Becali şi dat afară de tot atâtea ori. De fiecare dată, schimbarea lui „Lăcă" din funcţie a fost precedată de o serie de declaraţii ironice ale patronului Stelei la adresa fostului număr 7 din Ghencea. Chiar Gigi a explicat de ce Lăcătuş nu reacţionează, atunci când e jignit.

„Să nu mai fie supărat Marius pe ceea ce zic eu. Mai vine pe la mine, mai ia nişte bani, iar dimineaţa când se trezeşte, găseşte încă 1.000 de euro pe chiuvetă. El se spală pe faţă dimineaţa şi apoi ia 1.000 de euro, iar eu mă spăl pe faţă şi mă trezesc pe locul 7 sau 8", a fost una dintre declaraţiile finanţatorului Stelei la adresa lui Marius Lăcătuş.

Pentru că a acceptat batjocura lui Becali, fostul internaţional s-a ales cu aproximativ 700.000 de euro în cele trei mandate de antrenor pe care le-a avut în Ghencea.

Liţă Dumitru - Un fotbalist catalogat drept „genial" de cei care l-au văzut jucând, fostul mijlocaş a ajuns într-o situaţie financiară dificilă după ce s-a retras.

Iniţial, a fost un critic al patronului Stelei, iar acesta l-a atacat violent. „Liţă Dumitru e un dobitoc. Mi-a cerut bani, eu nu am vrut să-i dau, iar apoi a început să mă atace. E un nenorocit", spunea Becali în martie 2008.

Trei ani mai târziu, presat de lipsa banilor, Liţă şi-a schimbat radical poziţia faţă de latifundiar. A ajuns un susţinător al acestuia, iar drept răsplată a fost angajat la formaţia secundă a roş-albaştrilor.

Chiar dacă, ulterior, a fost îndepărtat de la Steaua II, fostul fotbalist a rămas un admirator al lui Becali, de parcă n-a fost niciodată jignit de acesta. „Aş reveni oricând la Steaua. Clubul mi-a rămas în suflet, iar Gigi Becali e un mare conducător", a afirmat Liţă.

Anghel Iordănescu - „Generalul" a câştigat un proces de calomnie împotriva patronului Stelei, iar acum e unul dintre sfătuitorii acestuia.

Fostul selecţioner se comportă de parcă a uitat jignirile latifundiarului.

„Nu are Iordănescu cum să colaboreze cu mine, pentru că nu prea îl ajută mintea. Ca fotbalist, da, a fost bun. Eu îl iau la mişto şi când îl salut: Noroc, băi «Caşchetă». Să-i dea Dumnezeu sănătate, dar el e labil psihic. Eu îl iau în băşcălie, cum sa colaboreze el cu mine? Îi facem statuie, îi facem şi o caşchetă în cap, dacă e nevoie. A fost un simbol, să rămână în inima suporterilor, dar el tot labil psihic e", a spus Becali despre Iordănescu în 2008.

Citeşte mâine

Cine sunt cei care l-au pus la punct pe Gigi Becali, refuzându-i banii, deşi au fost ofertaţi în repetate rânduri de latifundiar.

Mai citeşte

Ei l-au făcut pe Becali să PLĂTEASCĂ! Balaj promite să facă la fel

„Gigi la Judecătorie" - Alătură-te campaniei „Adevărul" şi taxează nesimţirea

El este cel care l-a pus cu botul pe labe pe Gigi Becali!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite