„Gigi la Judecătorie“: Ei l-au făcut pe Becali să PLĂTEASCĂ! Balaj promite să facă la fel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când rămâne fără argumente, europarlamentarul recurge la înjurii şi jigniri. Dacă unii au acceptat comportamentul de mahala al patronului Stelei, în schimb, alţii l-au pus la punct. Cum? În sala de judecată. Ultimul care a decis să-i dea o lecţie latifundiarului e centralul din Baia Mare. Află reacţia sa la încurajările primite de vizitatorii site-ului adevarul.ro.

Campania iniţiată de „Adevărul" vi-i prezintă pe cei care au ales să taxeze nesimţirea lui Gigi Becali, acţionându-l în judecată şi luându-i banii. Arbitrul Cristi Balaj e unul dintre aceşti oameni.

Centralul a aflat despre încurajările primite pe vizitatorii site-ului adevarul.ro şi le-a făcut o promisiune celor care îl suţin în demersul său.

„Nici vorbă să renunţ la acest proces cu Gigi Becali! Sincer, n-aş fi vrut să ajung în instanţă, însă consider că s-a depăşit limita bunului simţ. Mi s-a spus că cei care mă atacă vor să dea, de fapt, în CFR Cluj, dar, chiar şi aşa, nu puteam să rămân indiferent, după ce am fost jignit şi înjurat în mod repetat", a declarat Balaj pentru „Adevărul".

El i-a cerut daune de 500.000 de euro lui Gigi Becali. De ce atât? Pentru că latifundiarul l-a acuzat că ar fi primit suma de 500.000 de euro de la CFR în schimbul unor arbitraje favorabile clujenilor.

Şi ei au taxat nesimţirea lui Becali

Anghel Iordănescu - În 2004, patronul Stelei a pierdut procesul de calomnie pe care i l-a intentat „Generalul". Instanţa de fond l-a condamnat pe Becali pentru insultă la plata unei amenzi penale de 5.000 de lei, iar Iordănescu s-a ales cu daune morale de 20.000 de lei.

Pavel Coruţ - Gigi Becali a pierdut procesul intentat de scriitorul Pavel Coruţ, care a cerut daune morale după ce a fost înjurat într-o intervenţie telefonică la postul OTV. Tribunalul Bucureşti a stabilit că Becali trebuie să-i plătească 5.000 de lei lui Coruţ, dar sentinţa nu e definitivă. Procesul a început în 2010 după emisiunea „Dan Diaconescu Direct" de la OTV în care Pavel Coruţ a vorbit în termeni violenţi despre preoţi şi despre biserică. Ulterior, în emisiune a intervenit telefonic şi Gigi Becali, care a spus despre Coruţ, printre alte injurii, că e „diavolul".

CLICK PENTRU A VEDEA DIALOGUL CORUŢ - BECALI


Alte procese pierdute de latifundiar

Dorinel Munteanu - Cum „Neamţul" n-a putut obţine fără proces prima de instalare în Ghencea în valoare de 255.000 de dolari, salariile pe perioada în care a jucat la Steaua şi nici plata chiriilor în Bucureşti, el a dat în judecată clubul patronat de Gigi Becali. Acesta l-a dat afară pe antrenorul Dorinel Munteanu la două luni şi jumătate după ce l-a angajat. În urma scandalului, europarlamentarul a „uitat" să-i mai achite lui Munteanu drepturile financiare, însă fostul internaţional n-a dezaramat şi şi-a recuperat banii, câştigând procesul în instanţă.

Oana Pellea - Actriţa a câştigat, în octombrie 2007, un proces cu Gigi Becali. Oana Pellea l-a acţionat în judecată pe latifundiarul din Pipera după ce acesta a folosit, fără drept, în campania electorală din 2004, imaginea tatălui său, regretatul actor Amza Pellea. Becali a realizat un videoclip electoral în care a folosit secvenţe din filmul „Mihai Viteazul", în regia lui Sergiu Nicolaescu, şi în care Amza Pellea a jucat rolul principal. În urma acestui proces, Becali a fost nevoit să scoată din buzunar 35.000 de lei, reprezentând daune cuvenite Oanei Pellea, plus 2.000 de lei cheltuieli judiciare.

Citeşte mâine

Cine sunt oamenii care, în loc să taxeze nesimţirea patronului Stelei, s-au lăsat călcaţi în picioare de acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite